2777
2789
عنوان

چند سالگی ازدواج کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 73 پست
میخوام بدونم آیا سن ملاکه!یا واقعا برمیگرده به شخصیت آدما!خیلی از دخترا وقتی ۲۵ رو رد میکنن افسرده م ...

به سن نیست به موقعیت و شخصیت هرکسه

نه خیلی زود خوبه نه خیلی دیر

ازدواج مسولیت داره که سنت اگه پایین باشه زود کم میاری چون فکر میکنی هنوز خونه باباتی و.. 

ازدواج دیرم سخته دیگه. دوست داری عشقو تجربه کنی زودتر مادرش. خیلیا میخوان زودتر ازدواج کنن اما موقعیتش پیش نمیاد

ان شاء الله که همه به خواستشون برسن

منم دعا کنید باردار باشم و بچمو سالم بغل بگیرم

نزدیکه سه ساله منتظرم

میخوام بدونم آیا سن ملاکه!یا واقعا برمیگرده به شخصیت آدما!خیلی از دخترا وقتی ۲۵ رو رد میکنن افسرده م ...

نظر من با توجه به اطرافیانم که هر کدوم تو سنی ازدواج کردن اینه که سن ملاک نیست, البته تا حد معقول مثلا زیر 18 سن کمیه 18 تقریبا معقوله

تفاهم و شخصیت ادما خیلی مهمه خیلی از اطرافیانم تو سن کم یا زیاد ازدواج کردن که زندگی های موفق و ناموفقی داشتن

مهم شخصیت دو طرف و تفاهمشون هست و دیدگاه هر کدوم

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰ همسرم و خوانوادش عالی هستن خداروشکر ولی همیشه میگم چرا انقدر زود😔کاش همین همسرم حداقل ۵ سال دیرت ...

شاید ۵ سال دیگه معیارات تغییر میکرد و همسرت رو دیگه نمیپذیرفتی عزیزم!اونوقت معلوم نبود چه آدمی وارد زندگیت میشد! الهی خوشبخت بشی

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
به سن نیست به موقعیت و شخصیت هرکسه نه خیلی زود خوبه نه خیلی دیر ازدواج مسولیت داره که سنت اگه پایی ...

ان شاءالله همه به خواسته دلشون برسن⁦♥️⁩

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
خب طبیعیه عزیزم،اگر ده سال دیرتر هم ازدواج میکردی،باز هم با وجود شاغل بودن خسته میشدی!مگه یه آدم چقد ...

میدونید به نظرمن تو سن 23 تا مثلا الان که 25 هستم میتونستم تمرکزمو به جای اینکه شام چی بپزم بزارم رو درس و کارم و پیشرفت بیشتری کنم ...من الان هم کارم سخته هم درس میخونم هم متاهلم ..خیلی سخته ..به نظر من اولویت تا سن 25 باید صرفا پیشرفت شخصی باشه ..قطعا من 30 سالگی آسودگی بیشتری دارم و نهایت خسته جسنی بشم اما الان کلن خسته روحی هستم 

من تو یه خانواده ای بودم که مامانم با زن عموهاو زندایی هام مثل خواهر بودن....من اصلا جنس بدذاتی رو ن ...

منم یه همچین تجربه ای رو داشتم عزیزم!فهمیدم که بعضیا واقعا بد ذاتن و هرچقدر هم خوبی کنی فایده ای نداره!منو خدا کلا از دستشون نجات داد!الهی شما هم همیشه دلت شاد باشه کنار همسرت عزیزم⁦♥️⁩

میدونید به نظرمن تو سن 23 تا مثلا الان که 25 هستم میتونستم تمرکزمو به جای اینکه شام چی بپزم بز ...

خب پس اهداف دیگه ای هم داری!امیدوارم همه توی زندگی مشترکت هم زندگی کاریت موفق باشی گلم⁦♥️⁩

منم یه همچین تجربه ای رو داشتم عزیزم!فهمیدم که بعضیا واقعا بد ذاتن و هرچقدر هم خوبی کنی فایده ای ندا ...

قربونت برم ....خداروشکر که زودمتوجه شدی

منم زمانی که مادرهمسرم فوت کرد کلا ورق زندگیم برگشت

شوهرم سرش اومد تو زندگی....الان هرکاری کنه که جوانی من برنمیگرده بهترین سالهای عمرم تو ناراحتی و غصه و استرس گذشت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
قربونت برم ....خداروشکر که زودمتوجه شدی منم زمانی که مادرهمسرم فوت کرد کلا ورق زندگیم برگشت شوهرم ...

متاسفانه همسرت از خانواده عاقلی برخوردار نبوده عزیزم!اون بنده خدا هم سالها توی این خانواده بزرگ شده!معلومه ذات خرابی نداشته که سرش به سنگ خورده!حق داری ولی هنوز کلی وقت قراره کنار هم زندگی کنید پس اصلا دیر نیست

اره خیلییی

خداروشکر😍

متاسفانه همسرت از خانواده عاقلی برخوردار نبوده عزیزم!اون بنده خدا هم سالها توی این خانواده بزرگ شده! ...

دقیقا همینه....یوقتا میگه من هرکاری کنم نمیتونم جبران گذشته رو کنم ...منم از خانوادش گذشتم اما کاش یاد بگیریم خوب باشیم چون فقط خوبیها ماندگارن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...