2777
2789
عنوان

داداشای شما چی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 115 پست
عاشق آرایشگریه....میخواد یه دوره بره آموزشگاه که با دست پر بره مشغول بکار شه ....فکر کنم باید یه طوف ...

کار خودته نرم کردن همسرت😚

ان شاءالله ک موفق باشه و عاقبت بخیر

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
کار خودته نرم کردن همسرت😚 ان شاءالله ک موفق باشه و عاقبت بخیر

فداااات شم عزیزم خیلی باهاش صحبت میکنم اما نمیدونم چرا نمیخواد این بچه به هدفش برسه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دنیا____همسرم     من داداش ام ی فرشته داره کار داره خونه داره  ولی بهترین شانس زن ...

خواهر شوهر پریایی؟؟😳

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
ن فدات اینجوری نیست یه زن اگه سلیطه باشه کاری با اون برادر میکنه حتی ب خواهر خودش هم سلام نکنه...اون ...

گل گفتی🦋

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
با اجازه همه ارییی😧😧😧😧😧😧

چه سخت😂

خدا نکنه زن دادا‌ش من تو این سایت باشه آبرو حیثیتم میره😂😂😂

چه سخت😂 خدا نکنه زن دادا‌ش من تو این سایت باشه آبرو حیثیتم میره😂😂😂

😦😦😦😦😦چرا ما خوبیم😌😌😌😌😌البته پری از من حساب میبره 😃😃😃😃😐😐😐😐😐😐😐

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
😦😦😦😦😦چرا ما خوبیم😌😌😌😌😌البته پری از من حساب میبره 😃😃😃😃😐😐😐😐😐😐😐

آره خب قطعا جفتتون خوبین

اما زن داداش من خیلی فضوله اگه تاپیکامو بخونه همه جا آبرومو میبره فکرم نکنی یه زن بی سواد و بیکاره ها پزشک متخصص زنانه😐 هیچوقت پیشش نرفتم همیشه میرم پیش متخصص زنان غریبه

چون میدونم هر دردی داشته باشم میبره میذاره کف دست این و اون

آره خب قطعا جفتتون خوبین اما زن داداش من خیلی فضوله اگه تاپیکامو بخونه همه جا آبرومو میبره فکرم نکن ...

😯😯😯😯😯😯😯😯چ سخت

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....