2777
2789
عنوان

داداشای شما چی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 115 پست
کانادا  ۷ساله که با مادرم رفته بعد از طلاق مامان و بابام

به به من عاشق کانادام🥺

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
🤔🤔🤔🤔دختر مردم دوست بشه خوبه،،خودتم دوست پسر داری؟ یا فقط برای بقیه نسخه میپیچین؟!

چ اشکال داره

نگفت که میخان از دختر مردم سواستفاده کنن

من خودم خیلی دلم همدم میخاد اما از پسری 7خط امروزی میترسم و دوس پسر ندارم

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂مطمئنی فامیل نیسیم کپی داداشمه😂😂

😖😂😂😂خدانکنه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

داداش من کارخونه داره کارخونه ی تولید رنگ البته گاز هم تولید می کنه به هر کسی هم که بخواد کمک کالایی می‌کنه و کارخونشا مهر زنش کرده گاز متان تولید می کنه رنگای قهوه ای و زرد و مایل به نارنجی

یه چندتا اسباب بازی با یه کیفه مهد کودکی و یه شکمی که هرچی میخوره سیر نمیشه البته ازبس تحرک داره لاغر شده قبلا تپل بود قربونش برم چهارسالو نیمشه بس اذیت میکنه هممونو به ستوه آورده

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰
چ اشکال داره نگفت که میخان از دختر مردم سواستفاده کنن من خودم خیلی دلم همدم میخاد اما از پسری 7خط ...

دقیقا منم برای همین میگم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
😂😂😂توروحت راجب براورت اینجوری نگو

والا نمیدونی از دستشون چی کشیدم

حالا این یکی خودش قبول داره چه آدمیه

اونی که پزشکه خیلی ادعا داره و همش خوبیایی که مثلا بهم کرده رو تو سرم میکوبه😏

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
۱۳سالشه خیلی میخوره درس نمیخونه دوچرخه داره پلی استیشن دو داره ی موبایل دست دو هم از بابام موقتی گرف ...

😂😂😂🙌

وای داداش منم خیلی میخوره

درسم نمیخونه مث ادم

خیلیم با ابجی کوچیکم دعوا میکنه

یه گوشی هم دارن با مامانم شریکن

دوچرخه هم داره اما همش موتور کش میره

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
والا نمیدونی از دستشون چی کشیدم حالا این یکی خودش قبول داره چه آدمیه اونی که پزشکه خیلی ادعا داره ...

برادر دیگه چه میشه کرد،،

برادر منم ادعا بزرگی داره،بدی و خوبی هم زیاد داشته برام ی کاری کرده به هرکی بکنی میندازت دور،،ولی من هنوز دوسش دارم

شما هم دلت صاف کن اخرشم برادرات میمونن 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

وای داداشا خیلی باحالن😂🙌

داداش من زنگ میزنه (روزی صدبار)میگه پس کی میای خونمون

اگ بگم نمیام میگه خدا ورت داره😂😂😂

اگ هم برم انقد اذیتم میکنه ک میگرنم عود میکنع فرار میکنم😂😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
چ اشکال داره نگفت که میخان از دختر مردم سواستفاده کنن من خودم خیلی دلم همدم میخاد اما از پسری 7خط ...

انقدر پاکه عزیزم تا این سن از همه چیزش خبر دارم اهل هیچ برنامه ای نبوده و نیس بخدا حتی اگه کسی باهاش دوست بشه خوشبخت میشه من برا این گفتم چون همدم نداره یه دختر خوب با هم باشن بعد انشاالله ازدواج کنند

داداش ندارم😔

خوش به حالت🤕

نمیدونی چی به سر من آوردن