2777
2789
عنوان

خانمای چادری و باحجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 25 پست

من هر خانم چادری میدیدم بهش حسودیم میشد ،تو دلم میگفتم کاش منم چادر سر میکردم ،بعد عروسیم رفتم کربلا اومدم ،چادر سر کردم دیگه ،خیلیم خوشحالم چادر سر میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار رفتم بیرون یه مرد بیشرف دستشو کشید به با سنم 

من راهنمایی بودم با مامانمم بیرون رفته بودیم خیلی ترسیدم انگار آب یخ ریختن روم 

یه بار دیگه ام تو همون دوران یه پسره که 20 الی 25 میزد بهم تیکه انداخت گفت دختره ماشالله عجب سینه هایی داری منم اول دبیرستان که شدم خودجوش چادری شدم و تاحالا کنارش نذاشتم نمیگم چادر باعث میشه مزاحمت نشن چون کسی که بیماره براش فرقی نداره حداقل اون خاطره ی بدی که اول گفتم دیگه واسم تکرار نشده و کسی دست درازی نکرده

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    

از ۱۲سالگی چادرسرکردم واحساس امنیت میکنم 

اگه یه وقتی چادر سرم نباشه احساس شلختگی میکنم

دخترمم چادریه وخودش انتخاب کرده 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
میشه جوابمو بدید مگه آدم بدون چادر امنیت ندارم که شما ببشترگفتید امنیت

اون حسی که با چادر داری فرق میکنه نمیدونم شما هیچ وقت چادری بودین یا نه ولی چادر احساس اقتدار به آدم میده البته این نظر منه😊

میشه جوابمو بدید مگه آدم بدون چادر امنیت ندارم که شما ببشترگفتید امنیت

این صرفا احساس افرادیه که چادر رو با علاقه میزنن ؛ خودم هم به شخصه احساس امنیت میکنم ؛ بدترین کابوسی که شبا میبینم اینه که تو خیابون باشم و چادر سرم نباشه ؛ اینجا هم یه تایپیک برای اینه که دوستان احساسشون رو درمورد چادر بگن 

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)