2777
2789

خونشو به سختی و نخوردن ونپوشیدن ونگشتن وغیره ساختیم حالا ازجون زن کشیدن شده عادتش خواهربرادرش هرچی ازخونه باباشون ببرن اشکال نداره اما شوهرمن عمرا بره چیزی بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من خودم از خونه مادرشوهرم چیزی نمیارم چون گرونیه و انصاف نیستن .بقیه میبرن اما اونا به من ارتبا ...

آخه این تک پسره وازاول اصلا چیزی نخواست حتی پاتختیهاش درحالی که بقیه خواهراش بردن

از الان کوتاه نیا دیگه... هر چی لازم داری بگو باید تهیه کنه... منم 13 سال گذشتم از خواسته هام الان همه چی داره و من دیگه میگم حالا نوبت منه که بهم برسی...

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
آخه این تک پسره وازاول اصلا چیزی نخواست حتی پاتختیهاش درحالی که بقیه خواهراش بردن

افرین به شوهرت که از بقیه توقع نداره

شما چرا از خانواده خودت کمک نمیخوای؟؟؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧