2777
2789
عنوان

راجع به شوهرمه هرکی میتونه بیاد کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 36 پست

[QUOTE=156857672]الان شما مطالعه کردی که دوست داری شوهرت بره خونه مردم وسایل بیاره برای شما ؟ دور از جون مگه غارت گری ...وقتی بقیه میبرن فقط ماباید شخصیتمون راحفظ کنیم توکه نیستی ببینی چراقضاوت میکنی من نمیگم بره غارت کنه هرچی خواهراش میبرن اینم همونقدر بیاره مثلا مادرشوهرم پاتختی دختراش را داد خودشون اما پاتختی شوهرمنا برداشتن واسه خودشون ایندیگه واقعا تبعیضه

[QUOTE=156857672]الان شما مطالعه کردی که دوست داری شوهرت بره خونه مردم وسایل بیاره برای شما ؟ دور از ...

خب درمورد کادوهای پاتختی حق باشماست ولی دلیل نمیشه چون دختراش میرن خونه مادرشون رو غارت میکنن شما هم همینکارو بکنی !!!! قضاوت نکردم در مورد حرفی که خودت زدی نظر دادم و حقیقت رو گفتم نمیدونستم نظر مخالف رو نمی پذیرید

و اینکه شما که گفتین مطالعه تون بالاست میشه بگید کجای قران گفته شده وظیفه پدر و مادر همسره که خرج عروس رو بدن ؟ آیه بگید لطفا 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درمورد کادوهای پاتختی حق باشماست ولی دلیل نمیشه چون دختراش میرن خونه مادرشون رو غارت میکنن شما هم ...

چه حرفا میزنی واقعا احکام داریم در حد لالیگا که توقرآنم نیومده نگفتم همه عروسی را پدر شوهر باید خرج بده داریم جاهایی که وظیفه پسره که خرج پدر مادرکنه اما جایی که مرد نتونه خانواده اش راتامین کنه وظیفه خانواده شوهره که کمک کنن ضمنا خانواده شوهرمن در هرموردی مثل پاتختی عمل میکنن مطمئن باش اینا بی شیله پیله میگم

چه حرفا میزنی واقعا احکام داریم در حد لالیگا که توقرآنم نیومده نگفتم همه عروسی را پدر شوهر باید خرج ...

احکام من دراوردی زیاد داریم عزیزم

شما هم به شوهرت افتخار کن که اویزون بقیه نیست اگر هم نمیتونه شما رو تامین کنه بهتره به فکر این باشی رو پای خودت وایستی بری سرکار ! بجای اینکه چشمتون به اموال بقیه باشه

احکام من دراوردی زیاد داریم عزیزم شما هم به شوهرت افتخار کن که اویزون بقیه نیست اگر هم نمیتونه شما ...

چرا برم سرکار وقتی با رندی کس دیگه حق شوهرما میبره انگاری ازجای دیگه داغیا 

چرا برم سرکار وقتی با رندی کس دیگه حق شوهرما میبره انگاری ازجای دیگه داغیا 

حق شوهرتون ؟؟؟؟؟

عزیزم اونی که داغه شمایی که چشمت به دست خانواده شوهرت و چون شوهرت غارتگر نیست عصبی شدی 

منو بگو با کی بحث میکنم 

خب بشین با بقیه بجنگ و خودت رو عذاب بده بخاطر دو کیلو گوشت و مرغی که حق شوهرتونه و بقیه بردن !!!!!!!

حق شوهرتون ؟؟؟؟؟ عزیزم اونی که داغه شمایی که چشمت به دست خانواده شوهرت و چون شوهرت غارتگر نیست عصبی ...

این شعارها که تومیدی من اول زندگی زیاد دادم ولی وقتی دیدم همونا که به قول تو توزندگی غارتگرن به کجاها که رسیدن وما باوجود اینکه توزندگی بیشتر تلاش کردیم ودویدیم به هیچ جانرسیدیم به این نتیجه رسیدم غارتگری هم میتونه شغل خوبی باشه