همه چیز فکریه عزیزم...ب زور بازو نیست من با شوهرم دعوا شد برای اولین بار اومد سمت ک مثلا بترسم کتک ب ...
دقیقا شوهر منم وقتی میخواد دعوا کنه صداشو بلند میکنه که من بترسم منم چند باری صدامو بلند تر کردم سرش داد زدم دیگه ساکت شد...والا اگه به دادو بیداد و این چیزا باشه ما توش وارد تریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی بخواد ابروش حفظ شه ساکت میشه..مظلوم نمون یه گوشه پی دعوا رو بگیر ببین چجوری موش میشه یه گوشه..حرف دلتو بزن..برای چی اینجوری بهت میگه..برای چی ازت خستس چیکارش کردی مگه..ازش بپرس حلش کنین..والا مردا هار شدن نه تنها بچشو تو شیکمت نگهداری میکنی باید غراشم بشنوی
خوب ما زنا چه گناهی داریم اخه نباید هرچی تودلشون هست رو سر ما خالی کنن که
آره بی معرفتیه اینکه سرما که باهمه چیزشون میسازیم خالی میشن خداکمکت کنه این دوران رو ب سلامتی بگذرونی منم این دوران رو گذروندم...خدابزرگه باهاش حرف بزن بگو من الان احتیاج دارم ب آرامش ب خاطر بچمون ...یا اگر حرفت گوش نمیده ب یکی که باهاش میونه خوبی داره بگو بش بگه
امیدوارم به هر آنچه تو دلت هست برسی...منم همینطور بیا برای جفتمون صلوات بفرست😍
خب عزیزم بحث دل و جرات ک نیست بحث اینخ هرکسی ارزشی داره..یعنی ارزش تو کمتر از شوهرته؟؟؟اون میتونه ب تو بگه برو تو نمیتونی؟همین شماهاا مردارووو پررو کردین😕