2777
2789
عنوان

شوهر عصبانی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 24 پست
همه چیز فکریه عزیزم...ب زور بازو نیست من با شوهرم دعوا شد برای اولین بار اومد سمت ک مثلا بترسم کتک ب ...

دقیقا شوهر منم وقتی میخواد دعوا کنه صداشو بلند میکنه که من بترسم منم چند باری صدامو بلند تر کردم سرش داد زدم دیگه ساکت شد...والا اگه به دادو بیداد و این چیزا باشه ما توش وارد تریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داد بزنم که دیگه دعوا بدتر میشع 

وقتی بخواد ابروش حفظ شه ساکت میشه..مظلوم نمون یه گوشه پی دعوا رو بگیر ببین چجوری موش میشه یه گوشه..حرف دلتو بزن..برای چی اینجوری بهت میگه..برای چی ازت خستس چیکارش کردی مگه..ازش بپرس حلش کنین..والا مردا هار شدن نه تنها بچشو تو شیکمت نگهداری میکنی باید غراشم بشنوی

خوب ما زنا چه گناهی داریم اخه نباید هرچی تودلشون هست رو سر ما خالی کنن که

آره بی معرفتیه اینکه سرما که باهمه چیزشون می‌سازیم خالی میشن خداکمکت کنه این دوران رو ب  سلامتی بگذرونی منم این دوران رو گذروندم...خدابزرگه باهاش حرف بزن بگو من الان احتیاج دارم ب آرامش ب خاطر بچمون ...یا اگر حرفت گوش نمیده ب یکی که باهاش میونه خوبی داره بگو بش بگه

امیدوارم به هر آنچه تو دلت هست برسی...منم همینطور بیا برای جفتمون صلوات بفرست😍
دقیقا شوهر منم وقتی میخواد دعوا کنه صداشو بلند میکنه که من بترسم منم چند باری صدامو بلند تر کردم سرش ...

اره بابا هیچی نیستن این نرااا...ولی ی خاطره تهریف کنم بخندی تازه عروس بودم رفتیم بازار نمیدونم سرچی دعوامون شد شوهرم منو جا گذاشت تو خیابون رفتیم خونه سرخیابون ک پیاده شد جلو جلو رفت همینموقع خالم رسید گفت شوهرت چشه منم گفتم اسهاله😂😂😂بخدا فقط میخندیدم رسیدیم خونه لباساشو جمع کردم تو ی ساک گذاشتم پشت در دیگه دید چاره نداره زنگید ب مادرم بیا این منو داره بیرون میکنه😂😂😂خدایشش غیرممطقی نیستم اذیت نمیکنم ولی عصبی بشم دنیارو بهم میریزم

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
اره بابا هیچی نیستن این نرااا...ولی ی خاطره تهریف کنم بخندی تازه عروس بودم رفتیم بازار نمیدونم سرچی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای ترکیدممممم

افرین کار خوبی کردی احترام در برابر احترام..اگه احترامتو نداره باید بهش حدشو بفهمونی

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای ترکیدممممم افرین کار خوبی کردی احترام در برابر احترام..اگه احترامتو ندا ...

خخخ چاره ای نداشتم اون منو گذاشت خوب شد حالا ب ذهنم رسید اونموقع بگم اسهاله😂😂😂ابرو خودم حفظ شد

خوش بحالت عجب دل شیری داری😉

خب عزیزم بحث دل و جرات ک نیست بحث اینخ هرکسی ارزشی داره..یعنی ارزش تو کمتر از شوهرته؟؟؟اون میتونه ب تو بگه برو تو نمیتونی؟همین شماهاا مردارووو پررو کردین😕

خب عزیزم بحث دل و جرات ک نیست بحث اینخ هرکسی ارزشی داره..یعنی ارزش تو کمتر از شوهرته؟؟؟اون میتونه ب ...

مردا خودشون پرروهستن همینجوری نیازی به پرو کردن ندارن من فقط برا بعد ها حرمت نگه میدارم ولی شوهرم وقتی عصبانی میشه دیگه به بعدش فکر نمیکنه