2777
2789

دوستانی که عزت نفس پایینی دارن یعنی خودکم بینی ، حس حقارت ، عدم احساس لیاقت و ...

من با دوره ای اشنا شدم که صد در صد نتیجه بخشه ، فایلهای فرکانسیک که مستقیما رو ضمیرناخودآگاه شما اثر میزاره ، ولی خب قیمتش دو میلیون و سیصد ، اگه کسی مایل هست

ميتونم چند نفر بشیم و فایل رو بخریمش  ، بچه ها واقعا موثره ، من از خیلیا که تو گروهی بودم شنیدم کچه همشون راضی بودن

چــــه زیبـــا مـــی گفت متـــرسک :
وقتــــی نمیــــشود رفـــت ،
یــــک پــــا هــم اضـــافیست .....!

من اگه دو و سیصد داشتم خود ب خود اعتماد بنفسم بالا میرف😐😐

#الکی😶

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه دو و سیصد داشتم خود ب خود اعتماد بنفسم بالا میرف😐😐 #الکی😶

عزیزم عزت نفس تو دوره یک تا هفت سالگی شکل گرفته ، حتما از این پولا زیاد اومده و رفته ، و عزت نفس ما هم تغییری نکرده

عزیزم عزت نفس تو دوره یک تا هفت سالگی شکل گرفته ، حتما از این پولا زیاد اومده و رفته ، و عزت نفس ما ...

ماهایی ک اعتماد بنفس نداریم و مشکل شخصیتی داریم ک ریشه در کودکیمون داره

بنظرم وظیفه ی پدر مادرامونه الان هزینه کنن تا درمان بشیم

نه خودمون و شوهرامون

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
ماهایی ک اعتماد بنفس نداریم و مشکل شخصیتی داریم ک ریشه در کودکیمون داره بنظرم وظیفه ی پدر مادرامونه ...

عزیزم درست میگی ، ولی  باید مسئولیت زندگیمونو خودمون بر عهده بگیریم ، اگه مثلا سی نفر بشیم میشه تقریبا نفری هفتاد تومن ، به نظرت ارزششو نداره