2777
2789
عنوان

زن همسایه

357 بازدید | 23 پست

بچه ها یه سوال برای یکی از دوستام دارم.میخام ببینم حساس شده یا حق داره.

یک مشکلی پیش اومده بوده برای ساختمونشون. برق قطع شده .زن همسایه ک یک دختر جوون  زیبا هم هست. میاد دم درشون شوهرش دروباز میکنه ب شوهره میگه ببخشید برق شمام قطعه؟  شوهرش  میگه ن.میگه میشه بیای مال مارو نگاه کنی ک چی شده چرا قطعه.

دوستم میگه چرا نگف ب خانومت بگو بیاد از من بپرسه و از من بخاد ک ب همسرم بگم بره نگاه کنه.

یک مورد دیگه اینکه توی راهرو ک شوهر دوستمو  میبینه سلامش میکنه 

در صورتی ک شوهر این خانم حتی ب اینا سلام نمیکنه چون اصلا همو نمیبینن و صنمی ندارن. ولی یک بار ک هم دوستم هم همسرش میخاستن برن بیرون.این زنه رو دیدن توی راهرو ب دوستم سلام کرده اما ب شوهر دوستم ن.ولی دوستم میگه زیر چشمی دیدمش اخه دوستم جلو تر راه میرفته . میگه داشته شوهر منو نگاه میکرده تا وقتی ک از جلوش رد بشه زل زده بهش فقط اما سلامش نکرده. دوستم میگه چرا وقتی من نیستم سلام میکنه بهش اما وقتی هستم نمیکنه.همسرشم سرش پایین بوده چیزی نگفته. بگید  دوستم حساس شده یا ن.پیاماتونو براش میفرستم هرچی ک بگید.

😁😁😁امیدوارم خوب توصیح داده باشم.

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببین عزیز نباید حساس شد خیلی وقتا ضذه به ادما ذل زدم چون به نظرم آشنا بودن و خب منظور بدی نداشتم باید بدونی که با سو زن زندگی کردن میانه قضاوت های اشتباه رو در پی داشته باشه پیامبر هم به زن ها سلام میکردن حال و احوال میکردن میشه گفت منظور بدی داشتن ؟ نیت مهمه بهش بگو سنگین تر باشه درست میشه نگرانی ای نداره اصلا 

دقیقا اگه زمانی دوستت هست سلام نمیده و وقتی نیست سلام میدی نیتی پلید پنهان است شوهر دوستت هم اینو میدونه وخودشا به کوچه علی چپ میزنه چون خوشش میاد به دوستت بگو کنترولش کنه