2777
2789
عنوان

زن همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 23 پست

به نظر من دوستت دچار توهم شده.مردا از کارای برقی بیشتر سر درمیارن به خوشم میگفت صبر کن به شوهرم بگم

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
دقیقا اگه زمانی دوستت هست سلام نمیده و وقتی نیست سلام میدی نیتی پلید پنهان است شوهر دوستت هم اینو می ...

شوهر دوستم خوبه ها.اخر نفهمیدم حساس شده یا ن.نگران شدم😐

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر دوستم خوبه ها.اخر نفهمیدم حساس شده یا ن.نگران شدم😐

بابا حساس شده دوستت

الکی گیر میده 

بلخشید گاهی طرز تفکر آدمها بنا به شرایط سخت ،فاسده 

نباید به این تفکر و طرز فکر میدون داد و اگرنه هم خودش و هم زندگیش نابود میشه

🌈🖤⛵

الکی حساس شده

منم وقتی همسایمون میبینم زن و شوهر با هم هستن یه بار میگم سلام ولی نگاه زنه میکنم

ولی اگه یه بار مرده تنها باشه مثلا توی آسانسور با اون سلام میکنم و وقتی هم سلام میکنم نگاه میکنم بهش و سلام میکنم

مگه مشکلی داره 😐😐😑😑

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
الکی حساس شده منم وقتی همسایمون میبینم زن و شوهر با هم هستن یه بار میگم سلام ولی نگاه زنه میکنم ول ...

اخه دوستم اول رفته بعد شوهره اومده.با هم نبودن

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
الکی حساس شده منم وقتی همسایمون میبینم زن و شوهر با هم هستن یه بار میگم سلام ولی نگاه زنه میکنم ول ...

اخه میگه اصلا شوهره اون شوهره منو میبینه سلام نمبکنه.ولی زنش میکنه

اخه میگه اصلا شوهره اون شوهره منو میبینه سلام نمبکنه.ولی زنش میکنه

باز چیز خاصی نیس به نظر من... منم خیلی اوقات با همسایه سلام میکنم ولی شوهرم چون کمتر اونا رو میبینه سلام نمیکنه🤣🤕

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍