2777
2789
عنوان

همه چی راجب رشته هوشبری(بیهوشی)

76991 بازدید | 69 پست

سلام به همه ی کنکوریای عزیز وعرض خسته نباشید وخداقوت بهتون ک من خیلی خوب میدونم این مدتو چی کشیدین و چقدر سختی وتحمل کردین و حرف شنیدین وازخوشیاتون گذشتین...باوجودهمه اینها براتون ارزوی سرانجامی خوش و بقول یارگفتنی عاقبت بخیر ی مثل خودم رو دارم😂خب بریم سر اصل مطلب!ازاونجایی ک من خودم شاید نزدیک به دو الی سه سال بود ک تمامی سایتهای اینترنت رو میگشتم ک راجب رشته های مختلف دانشگاهی تجربی اطلاعات کسب کنم خوب حال بچه های کنکوری و درک میکنم،ازاونجاییم ک خدا بهم نظر کرد وعاقبت بخیرم کرد طی یک حرکت سمبلیک😂😁خواستم ادای دینی کنم و این تاپیک و زدم ک تقریبا همه ی چیزهایی ک راجب رشته  هوشبری متوجه شدم خدمتتون عرض کنم!با ارزوی مفید بودن مطالب براتون

*رشته ی بیهوشی*

:اولین توضیح اینک دونوع کادر بیهوشی در اتاق عمل وجود داره اول متخصص بیهوشی ک رشتش پزشکی بوده تخصصشو بیهوشی گرفته دوم کارشناس بیهوشی ک ازابتدا بیهوشی میخونه و لیسانسشو میگیره وب تازگی فوق لیسانس اموزش بیهوشیم اومده ینی میتونن باخوندن فوق لیسانس اموزش بیهوشی استاددانشگاه شن.نخوانم ک تو بیمارستان دربالین کارکنن.دکتراشونم تو رشته های دیگ بجز بیهوشی میتونن بگیرن.چون متخصص ها اجازه نمیدن!

خب کار کارشناس بیهوشی چیه؟!

ببینین درهر"اتاق" عمل ب طور"استاندارد" دوتا کارشناس بیهوشی هست و ب ازای چندین اتاق عمل یک دکتر متخصص بیهوشی،!پس ازالان خیالتون راحت ک خیلی مثل وردستا باهاتون رفتارنمیشه (برعکس بچه های اتاق عمل)چون اصن تقریبا همه ی کارهای بیهوشی بیمار رو خودتون انجام میدین ومتخصص فقط یاابتدا اگرشمالوله گذاریو بلدنباشید میاد لوله بیمارو میزارع و میره،و یااگر شرایط مریض اورژانسی شد شماباید صداش کنید درغیراینصورت واس خودش بیرون اتاق عمل توراهرو خوش میگذرونه و کل کار دست خودتونه😂.خب کارشما چیه؟شما با ۳چیز کاردارید:۱)دستگاه های مربوط ب بیهوشی، مثل ونتیلاتور یاتنفس دهنده ی مصنوعی ،کاپنوگراف،فشارسنج،پالس اکسی متر و..

۲)داروها

۳)ابزارهای جانبی دیگر مثل ساکشن و لارینگوسکوپ و...

شما کل داروهای مربوط ب بیهوشی و  بی حسی ویاد میگیرید. اگر دارو اشتباه شه یا دوزش بالا پایین شه قشنگ بدبخت میشید دورازجونتون😂

.شمایادمیگیرید دستگاها چطور میشن بهترین دوستتون...خب حالا بااین وسایل و اسباب ک خیلی هم تخصصیه بیمارو بیهوش میکنید ینی وسایلو بهش وصل کرده،دارو رو زده،

نفس،ضربان قلب وفشارخون مریض رو بدست میگیرید!دیگ شماتعیین میکنید ک هرکدوم ازاینا چقدرباید باشه.! پس حسابی کارتون باعلائم حیاتی مریضه چون باید زنده نگهش دارین!سپس کار جراح شروع میشه.ینی اینو بهتون بگم ک یکی ازافتخارات بچه های بیهوشی همینه ک جراح همیشه چشمش ب دستهای اونهاست چون تااونها بیماررو بیهوش ویا بی حس نکنن هیچ عملی انجام شدنی نیست!☺اگرخدایی نکرده هم مریض بدحال شه تیم جراح کلا کنارمیکشن و وایمیسن نگاه میکنن واین تیم بیهوشیه ک باتمام استرس سعی در برگردوندن مریض ب حالت استیبل میکنه.پس این رشته بسیار استرس زاست! بله دقیقا درست حدس زدید!بیهوشیا همونایین ک الکتروشوک ب مریض میزنن دومترمیپره هوا😂🙈اگرم ک مریض بیهوشی خوبی داشته باشه حالا کادر بیهوشی میشینن روصندلی درحالیک داروهای موردنیاز رو کشیدن توسرنگ(چون شما یدف نیاز دارین سریع ب بیمار مثلا ادرنالین بزنین نباید تازه شروع ب اماده کردن و کشیدن داروتوسرنگ کنید)،وهمه چی اوکیه،یه گوششون ب صدای مانیتور هس ک اون هشدار نده بیمار مشکلی پیدا کرده،وسپس میتونن روصندلی بشینن کتابشونو دستشون بگیرن و درطی اینک جراح کارشو میکنه یه کوچولو مطالعه هم داشته باشن.!،😁بعد ازاتمام عمل هم ک مریض رو ریورس میکنن ینی داروهایی میزنن ک بیدار بشه بعد میفرستنش ریکاوری.ریکاوری یه جایی دقیقا بعداتاق عمل ک مریضو ۲۰ دیقه اونجا نگه میدارن درحالیک ب دستگاه وصله ک ببینن علائم حیاتیش ثابته یانه واینک کامل بهوش بیاد تا بعدبفرستنش بخش.پس توریکاوری هم تیم بیهوشی کارمیکنن، درواقع چرخش شیفت دارین. اصن هرجا ک بیمار وضعیتش طوری باشه ک باید ب مانیتور وصل باشه هوشبرم اونجا هست مثلccu,icu,ب همین منوال شما مریض پشت مریض رو باید بیهوش و بی حس کنید و ب سلامت ازاتاق عمل دربیارید.حالا تااینجا قسمت خوب ماجراست.اگر خدایی نکرده مریضتون چیزیش بشه اول خب پای متخصص وسط درصورتیکه شماهیچ تکرارمیکنم هیچچچ خطایی نداشته باشید !درغیراینصورت خیلی راحت گردن شمامیندازن و حتی میتونن براتون جز دیه،زندان هم ببرن!بله ما یه همچین رشته ی خفنی داریم😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اگرم بیمارستان دولتی کار کنید تعداد بیماران اورژانسی ک وضعشون خیلی خرابه ومثلا واقعا ممکنه طی ۵تا ۱۰ دقیقه ازدست برن هم زیاده و واقعا سرعت وتسلط شمارو روخودتون وکارتون میطلبه.پس حتما باید برای این رشته ازنظر شخصیتی خیلی تیز و زرنگ و بااعتمادبنفس باشید🤦🏻‍♀️ دستم ب دامنتون اگر اسلوموشنید نیاید این رشته مردم و ب کشتن میدید🤦🏻‍♀️ .درامدتون هم خب تقریبا ب ازای هرشیفت ،فعلا ۴میلیونی هست تقریبی اگربخوام شهرستانارو بگم، ک برای یه خانوم خوبه ب نظرم.شمامیتونید توی کلینیکهای زیبایی و اصن هرجا ک نیاز ب بیحسی وبیهوشی هست هم کارکنید.پس ینی اگر دوشیفت کارکنید میشه ۸تومن

هرشیفت چجوریه؟

شماتقریبا هر یک ماه ۴ روز شب کاری دارین ینی هریه هفته یه روز ک البته این توبیمارستانای مختلف فرق میکنه وبستگی ب تعدادنیروهاشون داره،امروز اگرمثلا شیفت صبح باشید،۸ صبح تا ۱ونیم۲ ظهره،بعدازظهرباشید همون ۱ونیم ۲تا ۷-۸عع،حالا اگر هروز همینطوری ۶ساعت بخواین سرکارباشید  وتایمتونو اینطوری چیده باشین ک باسوپروایزر اتاق عمل درواقع باید هماهنگ باشید،درهفته فقط یک روز کاری میتونین آف باشین.ولی مثلا اگر یروز ۱۲ ساعت باشین خب یروز اف دیگ هم اضافه میشه.درکل درهفته اگراشتباه نکنم ۴۲-۴۳ساعت بایدپرکنید.

نخوندم ولی خسته نباشی این همه تایپ کردی... 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب کاری ها هم ازنظر تایمی بیشتر براتون حساب میکنن چون شبه.

دراخر باید براتون بگم که رشته هوشبری بسیار رشته ی تمیز و باپرستیژیه وواقعا میشه گفت بین رشته های پرستاری واتاق عمل،مناسبترین رشته برای خانوم هاست.برعکس بقیه ی کادر اتاق عمل شما مجبور نیستید ک گان بپوشید واستریل باشید بنابراین همیشه شیک پوشترین هستید تواتاق عمل☺🤩 همینطور بدون اینک ذره ای  بخون اغشته بشید همه جور عمل رو ازنزدیک میبینید ک این تنوع عملها خیلی جذابه ورشتتون رو تبدیل به یه رشته ی حوصله برو کسل کننده نمیکنه مثل پرستاری.با همراهای بیمارم ک کلا سروکار ندارید مگر درمواقعی ک خودتون بخواین اجازه بدین بیان توریکاوری بیمارشونو ببینن ک  اونم خیلی باحترام باهاتون رفتار میکنن چون تواتاق عملید نه پرستار بخش!(متاسف واقعا ازاین فرهنگ غلط)

خب سعی کردم ک هرسوالی ک درگذشته برای خودم پیش میومد رو اینجا براتون پاسخشو بنویسم.

امیدوارم ک حسابی مطالب براتون مفید باشه و بدردتون بخوره.دوستدارتون الناز

دانشجوی هوشبری-ترم ۵😎🤩

میگم کسی که توی دوتابیمارستان خصوصی کار کنه چقد درامدش هست؟

درامد کادر بیمارستان کلا درحال افزایش هست بخصوص بعدازاین قضیه ی کرونا مطمعن باشین نگاه ویژه ای رو بهشون خواهند کرد.خب الان تقریبی توشهرستانها اگر دوجا بخوای کارکنی درامدت حدود ۶تا۸میلیونیناست

درامد کادر بیمارستان کلا درحال افزایش هست بخصوص بعدازاین قضیه ی کرونا مطمعن باشین نگاه ویژه ای رو به ...

اهااا ....اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کن عزیزم 

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را♥️