2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 111 پست
اره همه چیو تعطیل میکنن من درمورد عقب افتادن پریم گفته بودم یادت اومد؟

گفته بودم که استرس که دست خودته کنترل کردنش باید خودتو بزنی ب بی خیالی و حالا هم مراقب باش .

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
ممنون گلم ایشالله هممون باردار شیم...الان ۲۳ موعدمه هنوز زوده بی بی بزنم...۷ روز دیگه موعدمه..نشون ن ...

ن زوده

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلیا چاقن ولی زودی باردار میشن...من لاغرم دارو لتروزول خوردم باردار نشدم این ماه لتروزول و آمپو ...

خیلی عجیبه 

ولی ب نظرم تموم مشکلات از استرس بوجود میاد 

هرچی استرس نداشته باشیم بهتره

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

خدا بخان هر کاری ممکنه 

امیدوارم این ماه خدا ب هممون یه نیم نگاهی بندازه و مارو لایق مادر شدن بدونه... 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

امیدوارم این ماه خدا ب هممون یه نیم نگاهی بندازه و مارو لایق مادر شدن بدونه... 

ان شاء الله 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
@دلوینت   @اناهیتاجون   عزیزا تو اون تاپیکه متاهلا بیان چی گفته بودین بهم تعطیل شده ب ...

فکر کنم کسی پرسیده بود پریود نشده چی بخوره گفتم دمکرده چایی زعفران بخوره هم دردش کم میشه هم پریود میشه 

خواهریا ببخشید اینجا سوال میپرسم من عقب انداختم سردرد کمر درد دارم ماه قبل 8 روز جلو انداختم این ماه عقب زدم چکار کنم ؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
خواهریا ببخشید اینجا سوال میپرسم من عقب انداختم سردرد کمر درد دارم ماه قبل 8 روز جلو انداختم این ماه ...

اگه اقدامی بیبی بزن گلم

اگه اقدامی بیبی بزن گلم

اقدام ک ما اصلا جلوگیری نداریم ماه قبل تخمک گیری داشتم قرار بود این ماه پریود شدم برم واسه انتقال ولی نشدم 😔😔

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
اقدام ک ما اصلا جلوگیری نداریم ماه قبل تخمک گیری داشتم قرار بود این ماه پریود شدم برم واسه انتقال ول ...

عزیز اگه مطمینی ک باردار نیستی 

زعفرون، جوشونده شوید، چای اویشن، عرق رازیانه اینا همه کمک میکنن ب قاعدگی

عزیز اگه مطمینی ک باردار نیستی  زعفرون، جوشونده شوید، چای اویشن، عرق رازیانه اینا همه کمک میکن ...

مطمن نیستم اخه برای اینکه رحمم گرم بشه این یه ماهرو خیلی تقویت کردم هم خودمو هم شوهرمو 😔

مطمن نیستم اخه برای اینکه رحمم گرم بشه این یه ماهرو خیلی تقویت کردم هم خودمو هم شوهرمو 😔

خب پس یه تست بزن همین اول صبحی ک ادرار غلیظه و تست بهتر نشون میده

خب پس یه تست بزن همین اول صبحی ک ادرار غلیظه و تست بهتر نشون میده

مامانم میگ بعد 13 صفر بزن 

مامانم میگ بعد 13 صفر بزن 

ربطش چیه؟😳😳😳😳😳

ربطش چیه؟😳😳😳😳😳

میگ الان نحسه چمیدونم والا 😕افکار ادمای قدیم