2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 111 پست
درسته منم میخوام دومی رو بیارم خودشم پلی کیستیکم ولی میترسم آخه زن باردار کرونا بگیره خیلی سخته

حالا باز آدم یه بچه داره دلش به همون خوشه و هروقتم بچه دار شه فرقی نمیکنه ولی ما ک نداریم چیکار کنیم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

ب نظر من قطره ویتاگنوس خیلی خوبه ی ماه مرتب استفاده کنید و پیازم زیاد بخورین

بدون تجویز پزشک استفاده کنم؟؟ 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوساله درگیر تنبلی ام الان این ماه آمپول پی هوموگ تزریق کردم  حالا خدا کنه نتیجه بده

ای جانم 

ایشالا امیدوارم به زودیه زود نتیجه بگیری😍😍😍🥰🌈

من چهار تا این ماه زدم 

تنبلی داری؟!؟! 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
@دلوینت   @اناهیتاجون   عزیزا تو اون تاپیکه متاهلا بیان چی گفته بودین بهم تعطیل شده ب ...

سلام اِ جدی تعجیل شده بود🌹🌹😂😂وای آجی نمیدونم یادم نی از صبح تا حالا از بس فک زدم یادم رفت چی نوشته بودم ☹☺️

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
به شما آمپول پی دی پرگ نداده دکتر

3 تا گونال اف 3 تا پی دی برگ 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
آره تنبلی شدید 

من تنبلی ندارم دکتر منو  نمیدونم چرا بسته به امپولو قرص 

کیستم نداری

هیچی به خدا