2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 111 پست
درسته منم میخوام دومی رو بیارم خودشم پلی کیستیکم ولی میترسم آخه زن باردار کرونا بگیره خیلی سخته

حالا باز آدم یه بچه داره دلش به همون خوشه و هروقتم بچه دار شه فرقی نمیکنه ولی ما ک نداریم چیکار کنیم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

ب نظر من قطره ویتاگنوس خیلی خوبه ی ماه مرتب استفاده کنید و پیازم زیاد بخورین

بدون تجویز پزشک استفاده کنم؟؟ 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوساله درگیر تنبلی ام الان این ماه آمپول پی هوموگ تزریق کردم  حالا خدا کنه نتیجه بده

ای جانم 

ایشالا امیدوارم به زودیه زود نتیجه بگیری😍😍😍🥰🌈

من چهار تا این ماه زدم 

تنبلی داری؟!؟! 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
@دلوینت   @اناهیتاجون   عزیزا تو اون تاپیکه متاهلا بیان چی گفته بودین بهم تعطیل شده ب ...

سلام اِ جدی تعجیل شده بود🌹🌹😂😂وای آجی نمیدونم یادم نی از صبح تا حالا از بس فک زدم یادم رفت چی نوشته بودم ☹☺️

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
به شما آمپول پی دی پرگ نداده دکتر

3 تا گونال اف 3 تا پی دی برگ 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
آره تنبلی شدید 

من تنبلی ندارم دکتر منو  نمیدونم چرا بسته به امپولو قرص 

کیستم نداری

هیچی به خدا