2777
2789
عنوان

کمکککک خونه مادرشوهرمم دق کردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 44 پست
وا چه مسخره از مادر شوهرت اجازه میگیری؟؟ چند سالته؟؟  یکم محکم باش و درست رفتار کن با شوهرت من ...

من اجازه نگیرم شوهرم بدون اجازه مامانش آب نمیخوره

سنم کمه تازه بیس سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا ناراحت میشم ولی انقد ک مامانش قربکن صدقش میره و هی بوسش میکنه اصن منو فراموش میکنه

خب توهم براش از این کارا کن مردها تشنه محبت ان 

الان شوهر من فقط تشنه محبته 

یادت باشه مادرشه نباید چیزی بگی و اینکه توام بخند بعدش بیا خونه ات بهش به شوخی بگو همه مردها همین ان 

من یکبار شوهرم خونه مادرش شام خورد و منم خیلی ناراحت شدم تنها شام خوردم فردا خودش اومد سمتم و معذرت خواهی کرد 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مادر شوهرت خودش دوست داره تو زندگیش کسی دخالت کنه؟؟؟؟ یا عقده اجازه گرفتن ازش داره؟؟؟ برای همسری تو ...

دوماداشو یجوری کرده ک با خونواده مامانشون ارتباط ندارن همشونو زن زلیل کرده اونوخ منو میخاد از خونوادم جداکنه و پسرشو مامانی کرده

واااااااه از مادر اون اجازه بگیری بری خونه دادشت بگو دور دهنشو پاک کنه بابا چه رووووویی دادی اینجور سوارت شدن پاشو جمع کن برو خونه مادرت به اون بچه ننه هم بگو اجازه کتبی مادرشو بیاره تا راش بدی چجوری انقد پررو میکنید اینارو که وقاحتو رد کردن

اصلن فک نمیکنه کارش اشتباهه و اذیتم میکنه فک میکنه چیز عادییه و میگه مامانم نگرانه یا چیزی بش نگم نا ...

اب یخ بخوره به درک که ناراحت میشه چندسالته که بلد نیستی نه بگی و حد و حدود ادمها رو مشخص کنی؟؟؟؟ به شوهرت هم بگو من فکر کردم تو بالغ و مستقلی زنت شدم الان فهمیدم یه پسربچه ای که هنوز ننت برات تصمیم میگیره یه اردنگی بزن بیفته بغل مادرش واااااای چرا انقدر به اینها رو میدین اخه

اب یخ بخوره به درک که ناراحت میشه چندسالته که بلد نیستی نه بگی و حد و حدود ادمها رو مشخص کنی؟؟؟؟ به ...

خیلی مامانشو میخاد حتی یدفه ک حالم بد بودو نتونستم برم خونشون مادرشوهرم با شوهرم قهر کردو جواب گوشیشو نمیداد شوهرمم باهمون حال بدم منو برداش رفتیم خونه مامانش

بچه دار نشی 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

اسمشو مادرشوهرم تو عقدمون انتخاب کرده حتی بعضی وقتا شوهرمو با بابای اون اسم صدا میزنه😭

خوب میتونی تغییر بدی بچه که نداری باید محکم باشی وگرنه فردا بشتر سرکوبت میکنن 

وزن قبلی۶۳وزن الان۵۳وزن هدف ۴۹.       انشاالله من به هدفم میرسم  
خیلی مامانشو میخاد حتی یدفه ک حالم بد بودو نتونستم برم خونشون مادرشوهرم با شوهرم قهر کردو جواب گوشیش ...

وا یعنی چی قهر میکنه خودشو بکشه هم برام مهم نیست همچین ادمی رو همچین پرت میکنم از تو زندگیم بیرون تا عمر داره یادش نره انقدر ترسو نباش