رابطه جنسی قدیم و جدید داره به نظر شما؟ قدیمیا گرده افشانی میکردن امروزیها رابطه انجام میدن؟
نه عزیزم منطور دوستمون اینه بابای من قدیمی هس و از این کارای امروزی که این دفعه واستاده،این دفعه خوابیده،این دفعه نشسته نداشتن اما ایشون شب ادرارس داشته
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
عزیزم بعضی شب ادراری ها هم ارثی هستش بهتر بیشتر تحقیق کنید
نه ایشونمصر هستن که فقط ایستاده تزدیکی داشته باشی بچت شب ادرلری پیدا میکنه😐😐😐🙄🙄
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
این روایت میگه هرکی اینکارو کنه شب اداری می گیری، نه اینکه هر کی این مورد رو داشت حتما به این علت بو ...
واقعا هست همچین روایتی؟خیلی کنجکاو شدم بدونمچونمن خودم خیلی به مسائلی مث اول ماه و قمردرعقرب و اینجوز چیزا مقید بودم و هستم اما این و نشنیده بودم هرچتد نکردم تا حالا این کار و اما برام جالب شد