2777
2789
عنوان

حالم از بوش ب هم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 109 پست
دکتر اسپری داده ولی فایده ای نداشته.هم دغواش میکنم هم خودم تو عذابم

ببین من فقط یه کار کردم

گفتم تا ۴۰ روز جیش نکنی برات لگو میخرم

چون عاشق لگو بود

خیلی سعی کرد 

تا ۲۰ روز اینا میومد ولی ۴۰ نمیشه 

۶ ماه تلاش کرد خودش تا ۴۰ روز شد 

منم سر قول رفتم براش خریدم

اسی طب بوعلی رو امتحان کن..فک کنم جواب بده...پسر منم داره تو ۵ ساله..من بیخیالش شدم تو تخت خودش جیش میکنه منم مدام میشورم پتو و تشکش رو...میتونی برا دخترت تخت تهیه کن که فرشات نجس نشه...من دقت کردم شبایی که لباس گرم تنش میکنم خیییلی کم پیش میاد جیش کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما شاید اعتقادی به مسائل دینی نداری اینارو جک میدونی عزیزم

اتفاقا خیلی اعتقاد دارم و توی بارداریمم خیلی رعایت میکنم

من حتی لقمه شک دار هم نمیخورم .و خیلی کارای دیگه 

ولی چیزی ک شما میگی واقعیت نداره

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

من دوقلو باردار بودم ۷ماهم بود پسرمم ۱سالش بود ادرار سوختگی شدید داشت مجبور  بودم پوشکش  نکنم شب پشتم جییش میکرد همه لباسممو خیس میکرد تو اوج زمستون خونمونم مثل بیابون سرد بود بازم حوصله کردم ولی در اخر فهمیدم کولیهاش سرما خورده پونه دم میکردم میدادم بهش سیر تو سوپش میریختنم هرچی که طبعش گرم بود میدادم خداروشکر خوب شد

شما شاید اعتقادی به مسائل دینی نداری اینارو جک میدونی عزیزم

این روایت میگه هرکی اینکارو کنه شب اداری می گیری، نه اینکه هر کی این مورد رو داشت حتما به این علت بوده!

تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید
حتما نباید که واسه اقدامتون باشه. 

میشه منبع این چیزی که میگید و بیارید...من تو عمرم ایستاده رابطه نداشتم اما بجم تا نزدیک پتج سالگی شب ادراری داشت

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
دکتر اسپری داده ولی فایده ای نداشته.هم دغواش میکنم هم خودم تو عذابم

شاید بچه سردیش کرده یه مدت چای نبات بده 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
بیشتر شبیه یه جک بی مزه بود 

همین حرفا هس که باعث دل زدگی خیلی ها از دین میشه....یکی ی چیزی میگه بعد بقیه هرچی سبک سنگین میکنن میبینن اصلا با عقل جور درنمیاد پس میگن دین الکیع...یکی نیس بگه بابا به خداااا اگه همه چیز و ربط تدید به این چیزا هیجییی نمیشه..

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
من دوقلو باردار بودم ۷ماهم بود پسرمم ۱سالش بود ادرار سوختگی شدید داشت مجبور  بودم پوشکش  ن ...

ای جان دوقلووو وای منم دعا کن 😍😍

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤