یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من دوقلو باردار بودم ۷ماهم بود پسرمم ۱سالش بود ادرار سوختگی شدید داشت مجبور بودم پوشکش نکنم شب پشتم جییش میکرد همه لباسممو خیس میکرد تو اوج زمستون خونمونم مثل بیابون سرد بود بازم حوصله کردم ولی در اخر فهمیدم کولیهاش سرما خورده پونه دم میکردم میدادم بهش سیر تو سوپش میریختنم هرچی که طبعش گرم بود میدادم خداروشکر خوب شد
میگن شب اداری میتونه ارثی باشه شاید شما یا پدرش بچه بودین این مشکلو داشتین بعضیام میگن از استرسه اینارو فقط مشاور میتونه تشخیص بده و راه درمان پیشنهاد بده
میشه منبع این چیزی که میگید و بیارید...من تو عمرم ایستاده رابطه نداشتم اما بجم تا نزدیک پتج سالگی شب ادراری داشت
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
همین حرفا هس که باعث دل زدگی خیلی ها از دین میشه....یکی ی چیزی میگه بعد بقیه هرچی سبک سنگین میکنن میبینن اصلا با عقل جور درنمیاد پس میگن دین الکیع...یکی نیس بگه بابا به خداااا اگه همه چیز و ربط تدید به این چیزا هیجییی نمیشه..
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤