2777
2789
عنوان

حالم از بوش ب هم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 109 پست
عزیزم این جور چیزا به قبل از تولد بچه برمیگرده. وقتی میگن آداب بارداری رو طبق روایات انجام بدین اینه ...

چ ربطی داره!!!! بارداریم رو کلا با کتاب ریحانه بهشتی پیش رفتم و هیچ وقتم ایستاده کاری نکردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر دینی داره. چرا میگن وسط ماه قمری رابطه نداشته باشید. و.... توی گوگل سرچ کنید روابط زناشویی از ...

آره حتما حکمت و علتی داره که ما نمیتونیم بفهمیم ولی بعضیا شب ادراریشون شاید اصن ربطی نداره ب این موضوع 

من و شوهرمم شب ادراری داشتیم  ولی پسرم اصلا...تازه ۲سالشه ولی چ روز چ شب یبارم جیش نکرده...ولی واقعا سخته ‌.عزیزم دعوا‌‌ نکن.واقعا بدتر‌ش میکنی.بعضیا از استرس و ترس دعوا و اینا جیش میکنن ب خودشون  

ما واقعا رعایت کردیم  الان پسرم داره  دخترم نه  منکه قبول ندارم این حرفو  هم ...

بابا یه چرتی گفت 

یکی از داییام تا راهنمایی شب ادراری داشت 

یعنی بابابزرگم سرپا رابطه داشته 

پسر عمه شوهرم داشت یعنی عمش با اون سنش سرپا بوده!

ربطی نداشت حرفش 

از نظر دینی داره. چرا میگن وسط ماه قمری رابطه نداشته باشید. و.... توی گوگل سرچ کنید روابط زناشویی از ...

ببخشید این چه ربطی داره به شقیقه😁 من تا به حال نشنیدم گه شب ادراری برا رابطه ایستاده هست.....

بچهایی ک شب ادراری دارن  هم ممکنه ترس و استرس دارن از چیزی هم سرمایی هستن بشدت طبعشون باید چیز ...

دختر من تماممم این سه مورد رو داره و تا نزدیک پنج سالگیش درگیر بودن....شبا کلیه هاشو با روغن سیاه دونه ماساژ میدادم،بهش شب دوغ و ماست نمیدادم و بهش لطمینان دادم جیش کنه دعواش نمیکنم الان نزدیک هفت هشت ماهه که فقطططططط ی بار جیش کرده اونم شب سع لیوان دوغ خورد...‌خوابش خیلییی سنگینه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
ببخشید این چه ربطی داره به شقیقه😁 من تا به حال نشنیدم گه شب ادراری برا رابطه ایستاده هست.....

شقیقتو دیگه اطلاعی ندارم. شقیقت شاید واسه یه مدل دیگس. میپرسم بهت میگم عزیزم😁😁