2777
2789
عنوان

حالم از بوش ب هم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 109 پست

عزیزم دخترت چند سالشه؟  پسر داداش منم همینجوری بود همه جا بردنش دکتر گفتن چیزیش نیست  همه آزمایشاتو انجام داد ولی سالم بود تا اینکه یه دکتر عمومی تو روستا گفت این خوابش سنگین و درحالت بیهوشی میخواب الان نصف شلی که میبرنش دستشویی مشکلی نبست البته اون خواب که میبرنش دستشویی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچگیام تا ٨سالگی داشتم😕

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
عزیزم این جور چیزا به قبل از تولد بچه برمیگرده. وقتی میگن آداب بارداری رو طبق روایات انجام بدین اینه ...

جک  نگو لطفا

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
دکتر اسپری داده ولی فایده ای نداشته.هم دغواش میکنم هم خودم تو عذابم

توزوخدا دعواش نکن گناه داره...دختر منم تا چهارسال و نیم شب ادراری که چه عرص کنم خواب ادراری داشت یعتی ظهر و شب نداشت تا میخوابید جیش میکرد..سه بار تا صب میلردمش دستشویی بازم صب میدیدم جیش کرده چندوقتی دعواش کردم اما وقتی میدیدم بچم با چه استرسی بیداز میشه و با ی حالت خجالت و ترس بیدارم میکرد تصمیم گرفتم دیگههههخ برا جیش تو خواب دعواش نکن یا سرزنشش نکنم...سه چهار ماه بعد خوبِ خوب شد...سردی بهش نده

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
عزیزم این جور چیزا به قبل از تولد بچه برمیگرده. وقتی میگن آداب بارداری رو طبق روایات انجام بدین اینه ...

عزیزم بابای من آدم قدیمی ایستاده هم لا بلد ولی من ۵سال پیش از ترس تو خواب خودمو خیس کردم بماند که تا ۷سالگی شب ادراری داشتم

ببین قطعا یه مشکلی هست بگرد دنبال علت یا از سردی طبعشه که میتونی از عصر به بعد بهش چای و چیزایی که طبع  سرد داره مثل برنج رو ندی و یا اگه میدی حتما متعادل کن مثلا رو برنج زیره بریز برو پیش متخصص طب سنتی کمک بگیر در طول شب دو سه بار بیدارش کن ببرش دستشویی

ویا این که بچه استرس و اضطراب داره یا از یه چیزی ترس داره که قطعا شما با دعوا داری بدترش میکنی اون خودش از همه بیشتر تو عذابه میدونم مشکل سختیه و واقعا ناراحت کننده ست 

ولی اگه سلامت روحی و اعتماد به نفس بچت مهمه برات خواهشا دعواش نکن بهش کمک کن

از روانشناس کودک کمک بگیر 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
عزیزم بابای من آدم قدیمی ایستاده هم لا بلد ولی من ۵سال پیش از ترس تو خواب خودمو خیس کردم بماند که تا ...

رابطه جنسی قدیم و جدید داره به نظر شما؟ قدیمیا گرده افشانی میکردن امروزی‌ها رابطه انجام میدن؟ 

ما تا حالا ایستاده این کارو نکردیم  نمیدونم چرا اصرار داری  که مربوط به این میشه

الان دیگه خیلی کم پیدا میشه ک اداب بارداری رو رعایت کنه

پس باید حداقل 70درصد بچه‌ها داشته باشن😨

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
عزیزم بابای من آدم قدیمی ایستاده هم لا بلد ولی من ۵سال پیش از ترس تو خواب خودمو خیس کردم بماند که تا ...

لا بلد

😁😁😁😁