2777
2789
عنوان

حالم از بوش ب هم میخوره

1780 بازدید | 109 پست

دختر شش سالم شب ادراری داره متنفرم از بوووووش.چرا تمومی ندارن!!کی تموم میشه زندگیم رو گند و کثافت برداشته.خیلی ناراحتم دلم میخواد الان فقط گریه کنم!!!😭😭😭

جای این جوری گفتن ببر پیش دکتر ومشاور مطمین باش اون خودشم تو عذابه

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم 

خیلی سخته قبول دارم اما..

بهتر دنبال علت شب ادراریش باشی 

و اینکه از پدای یک بار مصرف فعلا استفاده کن، ی چیزی مثل سفره روی تشکش بنداز بعد ی پد بنداز روش و بعدم ملحفه، هر وقت شب ادراری داشت پد ک دور انداختنیه ، سفره و ملحفه مدک قابل شستن هستن. 

میدونم ک سخته ک آدم تو این جور مواقع کنترل خودش رو داشته باشه ولی مراقب باش ک فرزندت آسیب بیشتری از این موضوع نخوره

گاهی سکوت بهترین کلام است
دکتر اسپری داده ولی فایده ای نداشته.هم دغواش میکنم هم خودم تو عذابم

دعواش کنی بدتر میشه... احتمالا بچه استرس داره... یه تشک که داخلش پلاستیک داشته باشه براش تهیه کن که قابل شستشو باشه. دعواش نکن عزیزم 

شاید به خاطر سردی کلیه هاش باشه 

کلیه هاشو هر شب با پارچه نخی ببند یه قاشق هم عسل بده بخوره 

اگه تونستی روزی یه بار با روغن زیتون ماساژ بده 

بعد از حموم کردن فوری پارچه ببند به دور شکمش

از موقع عصر هم زیاد مایعات نده بهش

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

خب بجای دعوا شبا پوشکش کن  دختر خاله منم 5 سالشه همینجوری هست شبا پوشکش میکنن دست بچه که نیست

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

هرچی بیشتر دعواش کنی بدتر میشه شب ادراری ریشه عصبی داره طب سنتی هم امتحان کن طبع دخترت سرده باید گرم بشه این تاثیراتی هم که با بدرفتاری روش میذاری مطمئن باش انقدر تو روح و روانش اثر می ذاره که به جنین خودشم منتقل میکنه رفتاری که باهاش داری داره آینده نسل تو رقم میزنه تا قیامت ادامه خواهد داشت میدونم چقدر بهت فشار میاد من خودم وسواس به نجاست دارم اما مریضه دست خودش نیست که هرچی تو آرامش باسه زودتر خوب میشه خودتم حالت بهتر میشه یکی از آشناهامون تا ۱۰ سالگی زیر دخترش مشمبا مینداخت می خوابید! تازه شاید بعدشم ادامه داشت تا اون سنش رو من فهمیدم. 

منم تا۵ ابتدایی شب ادراری داشتم😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

دلم برای دخترت سوخت 

زیر پاش یا پد بذار یا از این تشکچه ها

اخرشب بهش مایعات نده...توی طول روز سردی هم نده حتما چای نبات و خرما و  عسل واین چیزای گرم بده بخورخ

دعواش هم نکن ک درمانش ب تعویق میفته

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

ببین یه اشنا داشتیم دخترش تا ۱۰ .۱۱ سالگی شب ادراری داشت دکتر و اسپری و دارو هیچی خوب نشد.پسر عمه شوهرم تا کلاس دوم و سوم اینجوری بود

باید قبل تر دکتر درست و حسابی میبردی 

دعواش نکن دسته خودش نیست شبها چایی نوشابه دوغ و غذاهایی ک ادمو تشنه میکنه مث قرمه سبزی و کتلت و فست فود وهله هوله و... نده بهش نزار اب زیاد بخوره 

جاشم پتو اینا نزار ازین چیزایی هست واسه بچها درست میکنن اسمش یادم نیست پلاستیک وسطشه بعد پارچه روشه یه بزرگشو براش بگیر بزار زیرش شبا هم حتما بیدارش کن ببر دسشویی اگه شده گوشی بزار یه صدا به انتخاب دخترت بزار روش بگو این زنگو خورد بیدارشو بریم دسشویی

انشالله خوب میشه نگران نباش

عزیزم این جور چیزا به قبل از تولد بچه برمیگرده. وقتی میگن آداب بارداری رو طبق روایات انجام بدین اینه دیگه. یکی از دلایل شب ادراری کودک اتجام رابطه پدر و مادر به صورت ایستاده هستش. اینو من واسه چند نفر دیدم. زن و مردی که به صورت ایستاده رابطه انجام میدن بچشون شب ادراری میگیره