2777
2789
عنوان

سیر نمیشه بچم

1145 بازدید | 31 پست

سلام دوستان دختر من ۶ روزشه چند روزه اول شیرم سیرش میکرد ولی الان ن نمیدونم چیکار کنم شیر خشک گرفتم شبا بهش میدم میخوره میخوابه و ارومه ولی روزا یکساعت تو بغلمه یکم میخوره میخوابه تا یکی دوساعت بچم سیر نمیشه چیکار کنم دوس دارم شیره خودمو بخوره از یه طرفم دلم میسوزه گشنه میمونه بچم 

مایعات بخور. نبات داغ خمیشه بخور. قطره شیر افزا بخر. صبور باش به مرور زیاد میشه. و میتونی یک بار هم کاملا سینه رو تخلیه کنی.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بهش شیر بده بخوره 

روزای اول بچه خیلی شیر میخوره 

قطره شیر افزا بگیر بخور

شربت شیره انگورم بخور 

شیرت زیاد میشه

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

عزیزم ناامید نشیا. شیر خودتو بده. نهایتا یه وقت دیدی سیر نشد یکم شیرخشک بده. شیر از سینه خوردن سخته. الان چون کوچیکه زود فکش خسته میشه و قبل از اینکه سیر شه خوابش میبره. واسه همین زود زود شیر میخواد.خوب میشه چند وقت دیگه. فکش قوی میشه. تند تند میخوره سیر میشه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

تعداد دفعات شیر دهی زیاد باشه بیشتر میشه شیرت .مخصوصا اگر بتونی شبا یکی دوبار شیر خودتو بدی .

شما چطوری میگی سیر نمیشه .باید ببری دکتر وزن کنه اگر وزن اضاف نکرده دکتر خودش تشخیص میده شیرت کافی هست یا نه. 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
مایعات بخور. نبات داغ خمیشه بخور. قطره شیر افزا بخر. صبور باش به مرور زیاد میشه. و میتونی یک بار هم ...

شیر افزا میگن چاق میکنه نمیخوره ولی بقیه کارا رو میکنم 

چرا تخلیه کنم سینه رو؟؟

عزیزم منم مثل شما فکرمیکردم ولی الان ک دخترم دوسالشه میبینم چقد خودمو بچمو ازار دادم هیچ اشکالی نداره ک شیرخشک روزام بهش بدی ولی موز زیادبخور یبوست میاره اولای زایمان پشتش روعن زیتون واینا زیادبخور.

موز . ابمیوه اااب چایی شیروعسل اینا خیلییی شیرافزان اینارو بخور وقتی خوردی بخواب خوابیدن باعث میشه سینه هات پرازشیربشه .

قبل خوابت سعی کن حتمااا حتما دوتالیوان مایعات بخوری مثلا ی لیوان شیروعسل بخور بعد ی ربع ی لیوان اب یا ابمیوه بعدش بخواب نصفه شب از درد سینه هات بیدارمیشی فسنجونم خیلییی وحشتناااک شیرافزاست 

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑