2777
2789

بچه ها، بچه خاهرم رو گفتن دیرآموزه امسال میره اول گفتن باید دوبار اولو بره تکالیف تو خونشو واقعاااا پوسمون کنده میشهذتا انجام بده اصلا گوش نمیده لجبازی میکنه ماهم هرچی صبوری میکنیم ولی یجایی دیگه میبریم.خودم خیلی ناراحتشم و وااااقعا فکرو ذهنم درگیرشه ک کاش کاری میشد براش بکنم بعضی وقتا واقعااا کاسه صبرنونا لبریز میکنه به یچیزی گیر میده تا کاری ک میخادو. نکنی گریه میکنه جیغ میکشه لجبازی میکنه واقعااانمیدونم باید چیکار کنیم دارو هم برای افزایش دقت و تمرکزش میخوره 

توروخدا اکه تجربه مشابه دارید بهمون کمک کنینننننن مممنونننن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی دیر اموز به صلاحش هست که در مدارس استثنایی کلاس اول رو بخونه 

مدرسه استثنایی چجوریه؟؟؟ واای اصلانمیتونن اخه الان داره میره مدرسه ولی قبلش باش معلمش خصوصی کار میکنه

مدرسه استثنایی چجوریه؟؟؟ واای اصلانمیتونن اخه الان داره میره مدرسه ولی قبلش باش معلمش خصوصی کار میکن ...

امسال اولین ساله داره میره مدرسه؟

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
بله

ب صلاحش هست ک مدرسه استثنایی بره اگر دیر یادمیگیره البته،،،معلم مدرسه عادی دانش اموزاش زیادن و وقت و حوصله نمیزاره روی این سری از بچه ها و سال ب سال هم محتوای عادی برای این دانش اموزا سختتر میشه

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست