2777
2789
عنوان

خاطرات شرم اورتون رو چیکار میکنید فراموش بشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 62 پست

دوست من داشت تو جمع اساتید و دانشجوها نماز میخوند تو رکوع بلند ترکید

اما با اعتماد به نفس تا اخر نماز خوند و ریلکس اومد پیش همه

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب شو برو تو زمین منم یه گندی زدم الان در حال رفتن تو زمینم😭😭

خب بگو تا ما هم از‌اب شدن‌شما دلمون شاد بشه و بخندیم یکم 

البته دوستان زحمتی نیس واسه استخدام‌شدن منم یه صلوات بفرستید 

.
امروز میخواسم بگم دکورسیون خونه رو عوض کردم بلند گفتم د ک.سیارون خونه رو عوض کردم😭😭😭😭😭

🤔🤔این سوتیه حرفای من چیه پس

بابا شل کنید دردتون میاد اینجوری

زندگی ارزش غصه خوردن برای این چیزا نداره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
موفق میشی حواستو پرت کنی؟ من هر کاری میکنم باز این ته ذهنم هست.یه حس بده

آره فوری یا گوشیمو میگیرم دستم یا از خونه میرم بیرون مثلا میرم تو حیاط یا تلویزیونو روشن میکنم... یا زنگ میزنم به کسی... تو ام تلاش کن میتونی

چی بود یه مورد؟ بگو دلمون بازشه

به استادم جلو ۱۵ تا پسر گفتم بیا من و اره😂خدایی اون موقع بد بود الان خنده داره

شده بودم سوژه خنده دانشگاه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
🤔🤔این سوتیه حرفای من چیه پس بابا شل کنید دردتون میاد اینجوری زندگی ارزش غصه خوردن برای این چیزا ...

خدایی تو یاد سوتیات میفتی چیکار میکنی؟

من الان دلم میخواد بیهوش بشم یه ماه😟

🤔🤔این سوتیه حرفای من چیه پس بابا شل کنید دردتون میاد اینجوری زندگی ارزش غصه خوردن برای این چیزا ...

اخه این خوبش بود😫 چن شب پیشم رفتم تو بغل یه پسره البته از کور بودن اون بود

سلام دوست جآنم حالا که داری این متن و می‌خونی میشه واسه این که زود به کسی از ته دل دوستش دارم برسم یه صلوات مهمونم کنی ؟ ✨ ❤️