2777
2789

مثلا سوتی که میدید یا حرف نابجایی که میزنید یا کار خجالت اوری که میکنید

من خیلیییی در این شرایط خودمو عذاب میدم و به خودم سخت میگیرم و خودمو هی به در و دیوار میکوبم و حس شرم دارم.الانم همینطوری شدم😢😢

چیکار کنم؟شما تو این شرایط چیکار میکنیو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه خاطرات شرم اورم گذشتم تشگیل میده😂😂عاشقشونم

اونایی که فراموش کردم که نشده سعی میکنم بشه خاطرات تلخ

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

یادم ننداز که قبل ۱۲سالگی کلا تو سوتی معروف بودم

الان یکم بهتر شده اوضام

بیتا شونم🖤                                                               سوالات مربوط به اینستا رو جواب میدم💙
من تو تنهایام یادم میاد و با خودم حرف میزنم فش میدم بعد میگم وای بد شدااا 😂😂😂

منم ی مورد میگم بد شد😁بقیش باحاله

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

من تا یادش میفتم سرخودمو گرم میکنم

تجربه بم ثابت کرده هر چی بیشتر به خرابکاری هام فک کنم اعتماد به نفسم خیلی کم میشه سوتی های بدتری میدم😢

شاید سال ها بعد وقتی یه جایی با هم روبه رو شدیم بگیم این غریبه چقدر شبیه خاطره های من بود

امروز میخواسم بگم دکورسیون خونه رو عوض کردم بلند گفتم د ک.سیارون خونه رو عوض کردم😭😭😭😭😭

سلام دوست جآنم حالا که داری این متن و می‌خونی میشه واسه این که زود به کسی از ته دل دوستش دارم برسم یه صلوات مهمونم کنی ؟ ✨ ❤️