____elena____ مدیر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 5088 عنوان خاطرات شرم اورتون رو چیکار میکنید فراموش بشه😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 62 پست مثلا سوتی که میدید یا حرف نابجایی که میزنید یا کار خجالت اوری که میکنیدمن خیلیییی در این شرایط خودمو عذاب میدم و به خودم سخت میگیرم و خودمو هی به در و دیوار میکوبم و حس شرم دارم.الانم همینطوری شدم😢😢چیکار کنم؟شما تو این شرایط چیکار میکنیو؟ 1399/07/02 | 23:32 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
restinpeace عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 6701 خیلییی الان دلم میخواد اب شم برم زمین😭😭 اب شو برو تو زمین منم یه گندی زدم الان در حال رفتن تو زمینم😭😭 قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم
شهـــبانو_ســـیما عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 9207 دوست من داشت تو جمع اساتید و دانشجوها نماز میخوند تو رکوع بلند ترکیداما با اعتماد به نفس تا اخر نماز خوند و ریلکس اومد پیش همه من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
____elena____ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 5088 دقیقا منم همینطورم انقد سخت میگیرم ک قلبم درد میگیره، با اینکه ی مسئله خیلی جزئی بوده حیلی زندگی برای ما که اینجوری هستیم سختهالان من مطمئنم امشب خوابم نمیبره😥
jtyefیار عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 258 زیاد سخت نگیر رییس جمهور و معاوناش .مجری تلویزیون.مترجم تلویزیونی و...چپ و راست سوتی میدن عین خیالشان نیست
____elena____ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 5088 وااااای بهشون فکر نمیکنم... عصبی میشم. وقتی میان تو ذهنم فوری حواسمو پرت میکنم😥😩😫 موفق میشی حواستو پرت کنی؟من هر کاری میکنم باز این ته ذهنم هست.یه حس بده
hany0123 عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 12209 اب شو برو تو زمین منم یه گندی زدم الان در حال رفتن تو زمینم😭😭 خب بگو تا ما هم ازاب شدنشما دلمون شاد بشه و بخندیم یکم البته دوستان زحمتی نیس واسه استخدامشدن منم یه صلوات بفرستید .
____elena____ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 5088 اب شو برو تو زمین منم یه گندی زدم الان در حال رفتن تو زمینم😭😭 وااای پس همدردیم😭😭به نظرت چیکار کنیم حس بدمون بره؟😣
hany0123 عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 12209 منم ی مورد میگم بد شد😁بقیش باحاله چی بود یه مورد؟ بگو دلمون بازشه .
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18844 امروز میخواسم بگم دکورسیون خونه رو عوض کردم بلند گفتم د ک.سیارون خونه رو عوض کردم😭😭😭😭😭 🤔🤔این سوتیه حرفای من چیه پسبابا شل کنید دردتون میاد اینجوریزندگی ارزش غصه خوردن برای این چیزا نداره من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
_بهشت_ عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 2599 موفق میشی حواستو پرت کنی؟ من هر کاری میکنم باز این ته ذهنم هست.یه حس بده آره فوری یا گوشیمو میگیرم دستم یا از خونه میرم بیرون مثلا میرم تو حیاط یا تلویزیونو روشن میکنم... یا زنگ میزنم به کسی... تو ام تلاش کن میتونی
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18844 چی بود یه مورد؟ بگو دلمون بازشه به استادم جلو ۱۵ تا پسر گفتم بیا من و اره😂خدایی اون موقع بد بود الان خنده دارهشده بودم سوژه خنده دانشگاه من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
____elena____ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 5088 🤔🤔این سوتیه حرفای من چیه پس بابا شل کنید دردتون میاد اینجوری زندگی ارزش غصه خوردن برای این چیزا ... خدایی تو یاد سوتیات میفتی چیکار میکنی؟من الان دلم میخواد بیهوش بشم یه ماه😟
ماه_محرم عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 454 وای وای وای من یادم میاد خود به خود خندم میگیره از حرص قرمز میشم .طوری که گاهی شوهرم می پرسه یهو چت شد 😤😤😤 وزن فعلی ۸۷وزن هدف ۵۷گروه قرمز عروسترکم@
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18844 بعدمیگم چقد گاووووی 😐😂 چی؟؟؟ من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
__taranom عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 1272 🤔🤔این سوتیه حرفای من چیه پس بابا شل کنید دردتون میاد اینجوری زندگی ارزش غصه خوردن برای این چیزا ... اخه این خوبش بود😫 چن شب پیشم رفتم تو بغل یه پسره البته از کور بودن اون بود سلام دوست جآنم حالا که داری این متن و میخونی میشه واسه این که زود به کسی از ته دل دوستش دارم برسم یه صلوات مهمونم کنی ؟ ✨ ❤️