2777
2789

بیا بدشون به من

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭خیلی بده مخصوصا وقتی میخوای توی مهمانی روی زمین بشینی شلوارت یه جوری چین میخوره که 😑😑😑😑

من ورزش می‌خوام بکنم از فردا 

درجا طناب پروانه اسکات پیاده روی 

اگر چیزی تو زندگیت نداری..چون درخواست نکردی🌱 وزن اولیه ام ۶۸🌵وزن الانم ۶۵ و وزن هدفم ۵۲🥰🥰🥰تا ۳۰اذر ۵۲کیلو شدم😍😍🤩🤩🤩
من نمیتونم فعلا ورزش کنم تازه زایمان کردم زایمانم خیلی سخت بود دکتر تا یک سال منع کرده ورزش سخت رو

وای خدایا 

چجوری بود مگه 

طبیعی یا سز 

اگر چیزی تو زندگیت نداری..چون درخواست نکردی🌱 وزن اولیه ام ۶۸🌵وزن الانم ۶۵ و وزن هدفم ۵۲🥰🥰🥰تا ۳۰اذر ۵۲کیلو شدم😍😍🤩🤩🤩
سز شدم  ظاهرا خوبم ولی دکتر گفت رعایت کن بهتره

وقتی سر میشی بعدش احساس می‌کنی شکنتو بریدن و دردش خیلی زیاده؟؟

من خیلی میترسم