2777
2789

من میخوام زایمان اپیدورال کنم ولی شنیدم آدم بی حس و بیحال میشه که نمیتونه بچه رو متوجه بشه کجاست و ممکنه بچه خفه بشه😥کیا انجام دادن تو رو خدا از تجربتون بگید

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

يه كاربري به اسم بقچه انجام داده و راضيه

@بقچه_  

من كلا با طبيعي مخالفم

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخواستم اپیدورال استفاده کنم دکترم گفت روند ایمان روخیلی طولانی میکنه اشتباهه چراسزارین نمیکنی

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

من اپیدورال نشدم ولی یه سرم بود سرم بی حسی . دیگه موقع زایمان تو خواب و بیداری بودم میشنیدم میگفتن زور بزن .

مثل بی هوشی بود . خیلی هم راضی بودم .

فقط دیگه تا ۶ ۸ سانت دهانه رحم باز باد بشه که درداشو کشیدم

زندگی زیباست
يه كاربري به اسم بقچه انجام داده و راضيه @بقچه_     من كلا با طبيعي مخالفم

ممنون.خودم هم خیلللی مخالفم ولی خب دکترم قبول نکرد سزم کنه شهر ماهم کوچیکه بیمارستان خصوصی نداره برم انجام بدم

منم میخواستم اپیدورال استفاده کنم دکترم گفت روند ایمان روخیلی طولانی میکنه اشتباهه چراسزارین نمیکنی

سزارینم نمیکنه دکترم.بیمارستان دولتی😥

من اپیدورال گرفتم خیلی خوب بود و اصلا متوجه درد نشدم ولی بچم وسطش ضربان قلبش کند شد و رفتم سز

اره اینجور به من گفتن😥یا گفتن بیشتر دردو میکشی بعد بی حسی میزنن که بنظرم اینطور بیفایدست همچین کاری😣

من اپیدورال نشدم ولی یه سرم بود سرم بی حسی . دیگه موقع زایمان تو خواب و بیداری بودم میشنیدم میگفتن ز ...

مطمئنی بی حسی تو سرم؟نشنیدم تاحال

ممنون.خودم هم خیلللی مخالفم ولی خب دکترم قبول نکرد سزم کنه شهر ماهم کوچیکه بیمارستان خصوصی نداره برم ...

من به خاطر سز اومدم تهران 🤦🏻‍♀️

خدا لعنتشون كنه انقدر اذيت ميكنن

از شوهرم دورم از خونم دورم 

فقط چون سز نميكردن

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
سزارینم نمیکنه دکترم.بیمارستان دولتی😥

خب گلم بیمارستان دولتی اصلا اپیدورال انجام نمیده بچه چندمته گلم

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
من به خاطر سز اومدم تهران 🤦🏻‍♀️ خدا لعنتشون كنه انقدر اذيت ميكنن از شوهرم دورم از خونم دورم  ...

منم خانوادم همش میگن بیا برو تهران خونه دوتا داداشام‌اونجان .میگم بخاطر کرونا و اینکه آخرای بارداریمه و سختمه نرفتم😥ولی اینقد هم وحشت دارم‌واسه زایمان نمید نم چه خاکی تو سرم‌کنم

خب گلم بیمارستان دولتی اصلا اپیدورال انجام نمیده بچه چندمته گلم

دوم.اره انجام نمیدن ولی گفتن اگه خودت دکتر از بیرون بیاری قبول میکنن نمیدونم چقد صحت داره حالا موندم برم دکتر صحبت کنم بیارم واسه خودم یا نه!؟دکترم بهم گفت زایمان خصوصی برات انجام میدم ولی شنیدم زیاد تاثیرگذار نیست زایمان خصوصی باز دردارو میکشب😟😟😟