فرشته٢۵٢۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 158 عنوان انتخاب رشته 60 بازدید | 5 پست سلام عزیزای دلم میشه برای انتخاب رشته کمکم کنید لطفااا اگه اطلاعی دارین عزیزانی ک علوم آزمایشگاهی خوندن و عزیزانی که مامایی خوندن میشه درمورد رشتشون و بازار کارش توضیح بدن برام؟خواهش میکنم🙏🌸 اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃 1399/07/02 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته٢۵٢۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 158 اگه رشته دیگه ای هم مدنظرتونه بگین لطفا با توضیح ب جز سه تا رشته اصلی تجربی راستی کسی درمورد رشته رادیولوژی اطلاعی داره؟! اگه بگین ممنون میشم اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃
ستاره1خاموش عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2584 به نتیجه رسیدی؟کدوم رشته ها اولویت داره به اون یکی؟ 🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
فرشته٢۵٢۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 158 به نتیجه رسیدی؟ کدوم رشته ها اولویت داره به اون یکی؟ الهی بمیرم دیر دیدم پیامتو راستش مامایی بهتره اما علوم آزمایشگاهی مقطع دکتری اگه آزمایشگاه بزنی عالیههههببخشید توروخدا اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃
ستاره1خاموش عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2584 الهی بمیرم دیر دیدم پیامتو راستش مامایی بهتره اما علوم آزمایشگاهی مقطع دکتری اگه آزمای ... ایراد نداره عزیزم... امید بخداواسم خیلی دعا کن 🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹