2777
2789

همسرم خیلی زود زود عصبانی میشه دکتر رفته بهش گفته بخاطر کم خابی شدیده اخه کارش جوریه که ساعت۳صبح میره سرکار و تاساعت۵ظهرکارمیکنه وهمش هم سرکاره و فقط صبحونه میخوره ناهارشم میمونه ساعت۶ظهرتابرسه خونه حالابنظرتون سریع عصبانی شدنش بخاطر همین موضوع کم خابی میتونه باشه

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میتونه باشه 

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بله عزیزم همسر منم ی مدت کارش سنگین بود شب تا صبح بیدار میموند رو اعصاب و اخلاقش تاثیر گذاشته بود

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
بله.  یه روز خودت از3صبح تا 6بعدظهر بیدارشو ببین چی میشه

روانی میشم اون کار هرروزشه اخه 

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
بله عزیزم همسر منم ی مدت کارش سنگین بود شب تا صبح بیدار میموند رو اعصاب و اخلاقش تاثیر گذاشته بود

چطوری میتونم کمکش کنم اخه سر هرموضوع کوچیکی عصبانی میشه پرخاشگر میشه هنوز عقدم

چطوری میتونم کمکش کنم اخه سر هرموضوع کوچیکی عصبانی میشه پرخاشگر میشه هنوز عقدم

همسرم اون موقع قبول داشت بخاطر کارشه 

از وقتی ک شغلشو عوض کرد همه چی عوض شد 

همسرت نمیتونه تغییر شغل بده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم