2777
2789

من شاغلم. معلمم نیروی آزاد‌فقط صبحها تاظهر سرکارم. الان باردارم و شوهرم میگه بچه به دنیا بیاد نرو سرکار که خودت بالاسر بچه باشی و تربیتش کنی. 

درضمن خودمم دوس دارم دوتا بچه پشت سرهم با فاصله سنی کم بیارم. بنظرتون دست از کارم بکشم؟

ولی اینکه واسه خودم پول جدا دارم خیلی خوبه

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

ببخشید سوتی دادم.شاغل باشه یا خانه دار؟؟؟؟

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاغل بودم ولی دلم پیش بچه هام بود

امسال نرفتم برای تدریس بخاطر بچم

ولی اطراف من همش میگن برو

استخدامی شرکت کن

بخدا سرمو بردن

دلم می خوام بچم که بزرگتر شد بعدش یه فکر سرکار رفتن باشم

⚘خدایا شکرت❣

شغلت خیلی خوبه از دستش نده
ولی خب تربیت بچه ها و. نگهداریشون مهمتر
زن داداشم مادرش شاغل بود بعد. از بچه دار شدن هود زنداداسم از کارش دست کشید. گفت نمیخوام حسرت های بچگیم و. بچه ام داشته باشه
بعد هم بچه اینقدر لذتش زیاد که با هیچ لذتی تو دنیا برابری نمیکنه خودتو از این لذت محروم نکن
من خودم موسسه خصوصی کار میکردم الان دو ساله به خاطر. بچه خونه نشینم و البته راضی

اگر شغلتون رسمی باشه میتونین چندسالی مرخصی بدون حقوق بگیرین و بچه که بزرگتر شد برگردین سر کار

ولی اگر رسمی نیست و نیاز مالی ندارین بنظرم کار رو رها کنین و پیش بچه تون بمونین

من خودم قبل بچه سر کار میرفتم اما رسمی نبودم.... تا ماه ۸ هم سرکار رفتم اما بعد به دنیا اومدن دخترم دیگه نرفتم...

با اینکه خیلی به کارم و محیط کارم علاقه داشتم

اما سبک و سنگین که کردم دیدم موندنم توی خونه خیلی بهتره

حتی هفته ی پیش بهم زنگ زدن که نیرو میخوایم اضافه کنیم میتونی دوباره بیای؟

با اینکه خیییییییلی دلم میخواست دوباره برم سر کار اما گفتم نه! دخترم الان دوسالش شده و ترجیج میدم تا چندوقت دیگه اقدام کنم برای دومی که بچم تنها بزرگ نشه...

زندگی ام خوب است.... چقدر بی انصافم !! این زندگی عالی ست.... کنار همسری پر از مهر ... عاشقش هستم ... عاشقم هست ... خدا را شکر ! خدا را شکر

به نظر من یه خانم باید استقلال مالی داشته باشه ولی خب بچه ها هم به مادر نیاز دارن که هیچ چیزی تو دنیا نمیتونه جای مادر و براشون پرکنه هیچکس هم به اندازه خود مادر دلسوزی بچشو نمیکنه بنظرم یه کار خونگی برای خودت راه بنداز که هم پیش بچت باشی هم استقلال مالی داشته باشی حالا اینکه چه کاری به خودت و شرایطت بستگی داره سرچ کن برات میاره مشاغل خانگی

به نظر من یه خانم باید استقلال مالی داشته باشه ولی خب بچه ها هم به مادر نیاز دارن که هیچ چیزی تو دنی ...

اخه همه اطرافیان میگن حیفه که معلمی رو ول کنی

اگر شغلتون رسمی باشه میتونین چندسالی مرخصی بدون حقوق بگیرین و بچه که بزرگتر شد برگردین سر کار ولی ا ...

نه عزیزم رسمی نیستم. ولی همه میگن حیفه ول نکن