2777
2789
عنوان

کیا اکواریوم دارن؟

363 بازدید | 22 پست

من ۵ تا از ماهی های گیاهخوارم تو دو روز مردن😭

چرا اینطوری میشه یدونه داشتم خیلی اذیت میکرد جداش کردم

ولی هرطوری شده خودشو میندازه بیرون سه بار میمیره باز میندازم تو آب جون میگیره

خیلی اعصابم خورد میشه

اینو هم ک جدا کردم باز مردنشون متوقف نشد

الان دوتا کالر ویدئو مونده

اون جون سخته نمیدونم چی پانداس اسمش یادم رفته ب پاندا میشناسمش یدونه دیگ از خودشم بود ک کوچیک بود گذاشتمش پیشش شب نشد اونم مرد😭

دیگ نمیدونم چیکار کنم

ملکه زندگیشم...👸🤴

ابو عوض کن ...قطره ضد عفونی هم بریز

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم چی گفتی.

ولی من داییم داره گوشتخوارن لامصبا.

ببرشون نشون دامپزشک بده

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
ابو کامل عوض کنم؟ یبار نصف آبشو ریختم بیرون آب جدید گذاشتم پمپم یسر روشنه

اره ابوعوض کن سنگاشو بشور همرو ضد عفونی کن

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
من اکواریومم رو سرش شیشه گذاشتم ک نپرن بیرون .ابشم دیر به دیر عوض میکنم و خیلی مواظب بهداشت وسایلشون ...

برا من خودش در داره این یکیو ک جدا کردم تو ظرف دیگ بود از اون میپرید بیرون

ملکه زندگیشم...👸🤴

برای ما تاره بود همینحور میمردن تااخرسر همه وسایل رو دراوردیم انداختیم ۱۲ساعت تو اب نمک غلیظ بعد اب گرفتیم سنگش هم بااب جوش شستیم اوکی شد کثیفن وسیله ها اصلا ریکا وموادشوینده نزن

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
همینکارو میکنم  برا من گیاهخوارن عمرشون چقدره؟ چ نوعی مقاوم تر؟

من یه مدت گوشتخوار داشتم اصن میدیدم حالم بد میشد بس که همو خونی میکردن...الان گیاه خوار دارم خیلی باهم مچن...عمرشون بستگی به نوع ماهی داره ..مثلا روح شب خیلی عمر میکنه

برای ما تاره بود همینحور میمردن تااخرسر همه وسایل رو دراوردیم انداختیم ۱۲ساعت تو اب نمک غلیظ بعد اب ...

چ جالب همین کارو میکنم

مرسی

ملکه زندگیشم...👸🤴