2777
2789

سلام خانوم گلا خوبین؟؟میشه راهنماییم کنین که چقدر هزینه خوبه بگیرم از شاگرد خصوصیم اول اینکه تازه کار و مبتدیم دوم اینکه سه ساعت در روز کار میکنم مقطع شاگردمم ابتداییه شهرمونم نسبتا کوچیکه

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

سپردن به خودم ولی نمیخوام یه چیزی بگم که گردنم بمونه یا کمتر از حقم بگیرم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5024940/بنظرتون-وكيل-خانم-از-پس-حكم-تخليه-و-مامور-و-برمياد ...

عڋر مبخوام بلد نیستم

من برا پسرم کلاس اول معلم خصوصی گرفتم که جلسه ای ۵۰ تومن گفت .اینجا هم شهر کوچیکی هست جلسه هم بستگی به طرز آموزش شما و یادگیری دانش آموز داره مثلا خانومه گفت اگه پسرتون زرنگ باشه زود یاد بگیره همون جلسات یک ساعته برگزار میکنم.اما بنظر من یک ساعت کمه همیشه مطالب نصفه میموند😐

این خانم معلم حرفه ای بودا تازه کار نبود

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من  تاره کارم یکمم مطالبو باید بیشتر کار کنم تا بهتر یاد بگیره خودم نظرم روی روزی ۳۰تومن ایناس میگم خوب هس؟؟

[QUOTE=1565774 04]زیاد نیس اخه؟؟[/QUOTE] ۵۰ اوکیه چون تازه کارید  البته بازم بستگی ب زمان تدر ...

سه تا ۴ساعت در روزه ممنون خانوم گل از راهنماییت

من  تاره کارم یکمم مطالبو باید بیشتر کار کنم تا بهتر یاد بگیره خودم نظرم روی روزی ۳۰تومن ایناس ...

خوبه 👌

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️