2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Freelancer.com Upwork ... تو ایرانیها هم پونیشا و پارسکدز که خیلی مبلغ ها پایین بود، شما چی؟

رو برندینگ خودتون کار کنید

قیمتها زیاد مناسب نیست و کار غیر حرفه ای میخوان

شما اگر تخصصتون خوبه و حرفه ای هستید برید سمت تولید محتوا برای خودتون و برند کنید خودتوتنو

مشاور  کسب و کار و استارتاپ
رو برندینگ خودتون کار کنید قیمتها زیاد مناسب نیست و کار غیر حرفه ای میخوان شما اگر تخصصتون خوبه و ...

ممنون از راهنماییتون

اینستاگرام

آپارات

لینکدین

یوتیوب

رو دارم راه اندازی میکنم+سایت شخصی

حداقل تو این روزهای کرونا چند سال دیگه که از دور نگاه میکنم،به بطالت نگذشته باشه

ممنون از راهنماییتون اینستاگرام آپارات لینکدین یوتیوب رو دارم راه اندازی میکنم+سایت شخصی   ...

حتما به روش بلاگری پستهای اموزشی هم بزرارید

فقط معرفی محصول و خدمات نشه

لطف دارید،ممنون

شما شبکه اجتماعی سراغ ندارید که در زمینه راه اندازی کسب و کار باشه؟

مثلا اینجا مثل یه کافه مجازی هست خانومها درباره بچه خانه داری خانواده... بحث میکنن،

جایی مشابه نی نی سایت ولی با محوریت کسب و کار، مثل جایی که بشه تیم کاری از اعضای اون شبکه تشکیل داد؟

حتما به روش بلاگری پستهای اموزشی هم بزرارید فقط معرفی محصول و خدمات نشه مشاور کسب و کار در سا ...

بله حتما،

اتفاقا تو فکرم بود برای سایتم یک قسمت اموزش عکاسی و موشن گرافیک اضافه کنم،

ولی میشه پستهای اموزشی رو بصورت موشن دربیارم که معرف کار خودم هم باشه،

بله حتما، اتفاقا تو فکرم بود برای سایتم یک قسمت اموزش عکاسی و موشن گرافیک اضافه کنم، ولی میشه پسته ...

عالیه

ولی تمرکزتون رو فعلا رو سوشال بزارید تا بعد

چون سایت سئو لازم داره و فقط فعلا باید ویترین کار باشه

از سوشال بفرستید تو سایت