بیشتر کارگزاریا مخالفن که مردم پولشونو بذارن تو ی چیز جهانی و غیر ایرانی ولی اگه تو ایران خودت بورس بلد باشی خیلی خوبه بقول گرگ وال استریت کارگزاریا بفکر مشتری نیستن بلکه پولدار کردن خودشونه که مهمه و خالی کردن جیب مشتری یونیک فایننسم یک نوع کارگزاریه و به خود مردمش سود کمی میده در ازای پولی که میذارن مثل بانکاشونه و از بانکاشونم کم سودده تر ولی برا ما ایرانیا کم ریسکتره بنظرم با دلار الان به 27 تومن 1/800 میشه البته حداکثر حداقل 1/300
یکی از بورسیها میگفت که باید زیرمجموعه داشته باشی تا پولشو بده اما من ندارم و هرماه پولمو گرفتم با وجود کرونا سود خوبی داده خداروشکر برا بعضیام البته نداده و کمتر داده
برا کارگزاریای ایران دعا میکنم که حداقل واقعیتو بگن چون فردی بود که سی هزاردلار تو یونیک فایننس حساب داشت خودشم بورسی بود سودش رو درمیاورد ریال میکرد میذاشت تو بورس از بورس درمیاورد میذاشت تو همین فایننس!جالبه همین ایشون بمن گفتن نذار و زیرمجموعه نداشته باشی بت پول نمیده ! بمن هیچ سودی نمیرسه اینارو بگم چون جزو گروه فعال یونیک فایننس نیستم و به سودم بسنده میکنم اما ضررم نمیرسه که اینارو بگم بلکه خوشحالم میسم قسمتی از تجربمو بگم برات آرزوی موفقیت میکنم و ممنونم که تو تاپیکم شرکت کردی و نطرتو دادی مهربان❤️🙏🏻🌹