2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود‌ گلد کوئستو به انگلیسی سرچ کن معتبرترینه اما اون موقع که تو ایران اینترنت همگانی نشده بود و مردم حتی نمیدونستن وال استریت چیه یوتیوبی نبود و اینکه هر زمان دیدم نود و نه درصد سایتای ایران میگن یه چیز خوبه ینی بده اگه گفتن بده یعنی خیلی خوبه مثل میزان که مال دادگستری بود  دقت کنی همه اونایی که میگن بده خودشون کارگزارین و فعال بورس والا من یک سال و نیمه هستم هر ماهم سودمو گرفتم هییچ کسیم معرفی نکردم و نمیکنم .چهار سال پیش گفتن بذار همین سرچارو کردم مثل شما نذاشتم میگفتن بعد یه سال جمع میشه سه سال گذشت دیدم دخترعموم که گذاشته بود بعد دو سال حسابشو بست رفت اسپانیا دلار سه تومنشم شده بود سیزده هزارتومن !!!!!انوقت من همه پولم تو فارکس بورس و بانک و وام رفت...شمام بذار عزیزم حرف سرچ ایرانیارو باور نکن اگرم خواستی من تمام فیشای حسابمو حاضرم برات بفرستم تو این ی سال و نیم  درصمن این مملکت اینقد کوته فکره که نمیدونه واس خودشم سود داره چون دلارامونو تبدیل ب ریال میکنیم از همین بانک میریم میگیرم بانکم درصدیشو کم میکنه 

من نیستم ولی اشنامون هستن میگن خوب سود میده و ریسکش کمه

منم هستم والا خوبه بهتر ا بانکه ! پولامونم که تبدیل به ریال میکنیم برا مردم خودمونم سود داره بهرحال ! من یک سال و نیمه دارم همین کارو میکنم همین بانک اومد بخاطر وامی که عموم گرفته بود و بابام شامنش بود خونمونو گرفت من اون موقع با ترس و ارز پولمو تو یونیک گذاشتم با اینکه سه سال قبلترش دخترعموم گفته بود و من نکردم و دیدم که بعد دو سال پولاشو جمع کرد رفت اسپانیا پزشکی داره میخونه (اون موقع که دخترعموم گفت من سرچ کردم دیدم میگن بعد ی سال جمع میکنه!) خلاصه که اگه همین نبود خدا میدونه الان چه بلایی سر من و پدرم میومد 

و اینکه زیرمجموعه ام ندارم چون با خودم فک میکنم ی درصد ی زلزله اقتصادی جهانی اومد جمع شد مردم ایرانی که بعنوان زیرمجموعه من بیان اون موقع سر من خالی میکنن خودشونو مسئولیت کارشونو نمیپذیرن همین مردمی که میزان دادگستری و کارگزاریای بورس پولاشونو خوردن و هیچی نگفتن ! من که والا راضیم سوداوریم هست برا مملکت 

الان تو گوگل زدم نوشته بود مث گولد کیییسته

من همین الان عضو شدم این تاپیکو دیدم نمیدونم کار کائناته چیه ولی به بورس بازا و کارگزاریای ایران کمتر اعتماد کنین من خیلی صربه خودم ازشون خیلی 

خودتو بدبخت نکن  کلاهبرداریه

من یک ساله خودم عضوشم خواستم ببینم اگه کسی عضوشه بش دلار واریز کنم بیت کوین بدم .بقول دوستی که اون بالا توضیحاتشو‌کامل نوشته بود هرموقع سرچ کردیم دیدیم تو سایتای ایرانی گفتن فلان کار اقتصادی بده یعنی خوبه باید گذاشت اگه گفتن خوبه ینی نباید گذاشت .کلاه برداریم نبوده تا الان خداییش سود گرفتم منم کسی رو معرفی نکردم و عضو‌نکردم تو ی سال فقط خودمم و خواهرم 

من یک ساله خودم عضوشم خواستم ببینم اگه کسی عضوشه بش دلار واریز کنم بیت کوین بدم .بقول دوستی که اون ب ...

پس برو اگه خوبه ! 

ما که هر کی دور و برمون بود گفت کلاهبرداریه حتی اونی که خودش مدیر کارگزاریه و آشنامونه 

خود‌ گلد کوئستو به انگلیسی سرچ کن معتبرترینه اما اون موقع که تو ایران اینترنت همگانی نشده بود و مردم ...

مرسی عزیزم من تو پیوی بت پیام دادم  و اینکه آره جالبه اسم پروفایلمون شبیهه ولی اسم من پانیذا نیس ، دلتام اسم خواهرم پاندوراس با ایمیل اون تو نینیسایتم همیشه  اسمتم قشنگه❤️موفق باشی

مرسی عزیزم من تو پیوی بت پیام دادم  و اینکه آره جالبه اسم پروفایلمون شبیهه ولی اسم من پانی ...

آره متاسفانه ما ایرانیها زود گول میخوریم و فکر میکنیم هرچی که تو اخبار و سایتها بگن راسته بقول شما میزان دادگستری نمونه بارزش بود ولی هیچکس نمیبینه

من نیستم ولی اشنامون هستن میگن خوب سود میده و ریسکش کمه

من خودم هستم یک ساله منم دقیقا مثل همین پانیذ خانوم که اسم پروفایلشون مثل منم هست و مثل اشناهاتون راضیم تا الان دلیل پستم این بود که خواستم ببینم اگه کسی خودش هست میتونه بمن بیت کوین بده و درعوض دلار از حسابم بش بدم که پیدا شد خداروشکر ..این بورس بازا و کارگزاریا خیلی به مردم اطلاعات غلط و اشتباه میدن و جالبه اونایی که هستن همه راضین اما اونایی که نیستن اطلاعاتشون خیلی زیادتره !!!الان بکی از کامنتها گفت کلاهبرداریه بدبخت میشی براش که توضیح دادم خودم و خواهرم  هستیم و اتفاقا نه زیرمجموعه دارم نه علاقه ای به داشتنش دارم به من گف که یکی از فامیلهاشون که مدیر کارگزاریه گفته کلاهبرداریه!!!!با یکم فکر کردن و تحقیق میدانی میشه فهمید کدوم راه بهتره و چه افراذی دروغ میگن و سعی در خالی کردن جیب پاره مردم دارن😔

من همین الان عضو شدم این تاپیکو دیدم نمیدونم کار کائناته چیه ولی به بورس بازا و کارگزاریای ایران کمت ...

شما عضو شدی که بدرد من بخوری از خداوند و شما ممنونم پانیذ جان بخاطر کاری که کردی  منم مثل خودت زیرمجموعه ندارم خودم و خواهرمم ولی خیلی خوبه که یک دوست مثل شما امشب اومد تا کمکم کنه و کارآمد باشه

پس برو اگه خوبه !  ما که هر کی دور و برمون بود گفت کلاهبرداریه حتی اونی که خودش مدیر کارگزاریه ...

بیشتر کارگزاریا مخالفن که مردم پولشونو بذارن تو ی چیز جهانی و غیر ایرانی ولی اگه تو ایران خودت بورس بلد باشی خیلی خوبه بقول گرگ وال استریت کارگزاریا بفکر مشتری نیستن بلکه پولدار کردن خودشونه که مهمه  و خالی کردن جیب مشتری  یونیک فایننسم یک نوع کارگزاریه و به خود مردمش سود کمی میده در ازای پولی که میذارن مثل بانکاشونه و از بانکاشونم کم سودده تر ولی برا ما ایرانیا کم ریسکتره بنظرم با دلار الان به 27 تومن 1/800 میشه البته حداکثر حداقل 1/300  

یکی از بورسیها میگفت که باید زیرمجموعه داشته باشی تا پولشو بده اما من ندارم و هرماه پولمو گرفتم با وجود کرونا سود خوبی داده خداروشکر برا بعضیام البته نداده و کمتر داده  

برا کارگزاریای ایران دعا میکنم که حداقل واقعیتو بگن چون فردی بود که سی هزاردلار تو یونیک فایننس حساب داشت خودشم بورسی بود سودش رو درمیاورد ریال میکرد میذاشت تو بورس از بورس درمیاورد میذاشت تو همین فایننس!جالبه همین ایشون بمن گفتن نذار و زیرمجموعه نداشته باشی بت پول نمیده ! بمن هیچ سودی نمیرسه اینارو بگم چون جزو گروه فعال یونیک فایننس نیستم و به سودم بسنده میکنم  اما ضررم نمیرسه که اینارو بگم بلکه خوشحالم میسم قسمتی از تجربمو بگم برات آرزوی موفقیت میکنم و ممنونم که تو تاپیکم شرکت کردی و نطرتو دادی مهربان❤️🙏🏻🌹