2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دختر یه فامیل هامون جدا شد

ولی خم به ابرو نیاورد البته خیلی باباش پولداره ها حسابی ساپورت روحی و مالی میشد 

تو همه دورهمی ها بدون هیچ ناراحتی میومد.و خیلی هم شاد بود بعدم تو یه آموزشگاه زبان رفت برا تدریس 

ما دختر یه فامیل هامون جدا شد ولی خم به ابرو نیاورد البته خیلی باباش پولداره ها حسابی ساپورت روحی و ...

اره سطح خانواده و طرز فکر اطرافیان خیلی مهمه

منم از فامیل فاصله گرفتم چون میدونم خیلی داغونن

ایول...بالاخره یکی آیه یاس نخوند  چقد طول کشید از نظر روحی اوکی شی؟!دوسش داشتی؟

من شرایط خوبی نداشتم پدرم فوت کرد دو هفته بعدش جدا شدیم برا همین خیلی سخت بود،تقریبا دو ماه افسرگی داشتم ک خودم خودمو جمو جور کردم،بله خیلی خیلی دوسش داشتم،

اره سطح خانواده و طرز فکر اطرافیان خیلی مهمه منم از فامیل فاصله گرفتم چون میدونم خیلی داغونن

مشکلت چیه 

به نظرم اگه همه ی راه ها را رفتی و مشاور درست و حسابی هم رفتی و دیگه هیچ جای امیدواری برای بهتر شدن زندگیت داری اونوقت فک کن به طلاق

من شرایط خوبی نداشتم پدرم فوت کرد دو هفته بعدش جدا شدیم برا همین خیلی سخت بود،تقریبا دو ماه افسرگی د ...

پس تصمیمِ خییییلی سختی گرفتی

اینجور موقع ها چیزی جز بدبینی و بددلی آدمو نمیخوره

خدایی چیکار کردی تا ی دله شدی و تموم!؟

پس تصمیمِ خییییلی سختی گرفتی اینجور موقع ها چیزی جز بدبینی و بددلی آدمو نمیخوره خدایی چیکار کردی ت ...

اره سخته تا تصمیمتو قطعی کنی،من موفقیتمو مدیون خونوادمم 😂هی میگفتن بدردت نمیخوره این ادم و....ایقد فشار اوردن تا تمومش کردم،ولی یجوری تصمیم بگیر پشیمون نشی یعنی قاطع باش پای تصمیمت بمون تمام جوانبو بسنج بعدا سرزنش نکنی خودتو من اصلـــــن پشیمون نشدم چون بهترین تصمیمو گرفتم الانم خیلی از شرایط راضیم