2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم سر .....

999 بازدید | 100 پست

اقا کارش جوریه که دیر به دیر میاد خونه من همش تنهام مث سگ نگهبان خودمو دخترم نشستیم تو خونه نگاه درو دیوار میکنیم 

دیروز ظهر  اومد خونه از اینکه روز قبلش بابام بهش زنگ زده بود جواب نداده بود عصبی بودم اما به رو خودم نیوردم 

اومد نشست سر ناهار بهش گفتم مامانم اینا دارن میان (راهمون دوره سالی یبار خونمون میان از یه شهر دیگه میان )گفت میان که میان 

گفتم لااقل یخچال پر کن در میاد میگه اونوقت قسطا رو تو میدی 

منم ناراحت شدم دیگه باهاش حرف نزدم تاالان که گورشو گم کرد رفت سر کارش 

شما جای من بودید چکار میکردید 

اصلا نه زنگی میزنه به خانوادم نه احترامی 

من خودم دلم لک میزنه برا مامانم اینا چند ماهی یبار میبینمشون  منو نمیبره خونشون خیلی ..اونوقت هر موقع مامانم اینارو دعوت میکنم مامانم میگه نه خیلی شوهرت مهمون نوازه 

چکار کنم 

شاید پول نداشته

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یچیز گف میخرره بعدم خودتون چی میخورین همونم یکم بیشتر بذار اوناهم بخورن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

شوهرا نسبت ب خانواده زنشون همینطورن.مقصر خودمونیم ک از روز اول سبکشون کردیم. باخوبی بهش بگو همونطور ک تو انتظار داری من ب خانوادت احترام بذارم توهم باخانواده من احترام بذار

حالا بجز بعضي مردا كه بيمارن مردي كه خونه نمياد و يرا خانواده ارزش قايل نيس حتما اون ارامش رو تو خونه حس نميكنه دوست خوبم ببين شايد رفتارايي داري كه از خونه فراري ميشه و برات احترام قايل نيست مثلا غر غر نكني توقعات بي جا نداشته باشي

عزیزم گرونی بیداد میکنه واقعا واسه مردا اعصاب نمونده خدا به همون رحم کنه مامانتینا اومدن ساده درس کن خودشونم مطمینا درک میکنن اوصاع مملکتو 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده