2777
2789
عنوان

وزن جنين در آنومالي

1529 بازدید | 22 پست

سلام دوستان لطفا كمكم كنيد خيلي نگرانم😔

ديروز رفتم سونوي آنومالي دكتر گفت همه چيزش خوبه فقط ريزه خيلي ام ريزه اولش گفت بايد سل فري بدي گفتم دادم گفت پس آمينو بايد بشي😔

سن بارداريم بر اساس nt ١٨ هفته است ولي ديروز زده ١٩ هفته و دوروز كسي ميتونه كمكم كنه 

نميدونم چيكار كنم

اگر تجربه اي داريد خواهش ميكنم بگيد 🙏😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۰ هفته و یک روز رفتم انومالی وزن بچم ۳۳۰ گرم بود دکتر گف ماشالا وزنش خوبه  خب وزن نی نی ش ...

عزيزم ديروز زده ١٩ هفته و دوروز ٢٣٣ زده 

ولي با ان تي من ١٨ هفته ام

وزن و زده ٢٣٣ تو ١٩ و دو روز

رشد اعضای بدنش چقدر بوده؟

فقط ۳۰گرم کم داشته

اسفناج و روزی ۵تا خرما با شیر 

روزی یه کاسه بستنی بخور نرمال میشه

اگ از کرونا نمیترسی رولت هم عالیع

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
وزن و زده ٢٣٣ تو ١٩ و دو روز

نرو دکترها هیچ کاری نمیتونن بکنن الکی میچرخونن تورو واسه پول ،،،، فقط تغذیه ات و خوب کن انشالله که چیزی نیس خیلی دکترها الکی میترسونن ، یه دکتر به من گفت بچت ریزه میزه اس ولی ماشاالله استخون درشت به دنیا اومد اصلا به حرفشون اعتماد ندارم

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله