2777
2789
عنوان

وزن جنين در آنومالي

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 22 پست
گفت خوبه ولي به سنش نميخورد مثلا ١ هفته كم داره

نترس عزیزم جنین منم تو سونو رشد یکم کم داشت دکتر گفت تا یه هفته اصلا مشکلی نداره دکترت اصلا نباید اینجوری میترسوندت چیزایی ک گفتم رو بخور درست میشه پودر لیدی میل هم عالیه درجا وزن میده ب جنینت

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

[QUOTE=156569006]نترس عزیزم جنین منم تو سونو رشد یکم کم داشت دکتر گفت تا یه هفته اصلا مشکلی نداره دکترت اصلا نباید ای ...[/QUOTE

خودم بخرم يا دكتر بايد بگه؟

نميدرنم اين اختلاف براي چيه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=156569006]نترس عزیزم جنین منم تو سونو رشد یکم کم داشت دکتر گفت تا یه هفته اصلا مشکلی نداره دک ...

ب دکترت بگو بهت میده 

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
نميدونم چرا گفت بايد آمينو بشي😔😔

نگران نباش. منو سونو ۲بار واسه طول دهانه رحم الکی کشوند هربار ۱۶۰ پیاده شدم. بعد آخر فهمید که سونو واژینال دقیق نشون میده که تو واژینال هیچچچچ مشکلی نداشتم. آخرین باری که رفتم سونو حباب معده بچم دیده نشد ولی اینقد دیگه خستم از سونو اصن رهاش کردم نرفتم دیگه. خدا خودش حفظشون میکنه عزیزم. نگران نباش

نگران نباش. منو سونو ۲بار واسه طول دهانه رحم الکی کشوند هربار ۱۶۰ پیاده شدم. بعد آخر فهمید که سونو و ...

عزيزم به نظرت آنومالي رو تكرار كنم يه جاي ديگه؟

يا صبر كنم ماه ديگه برم؟