2777
2789
عنوان

شماروبه خدادعاکنین

193 بازدید | 19 پست

نمیخام اول صبحی حالتون روخراب کنم ولی خیلی به دعای شمادوستای گلم نیازداریم دخترعموم پسرش 5سالشه دوروزپیش فهمیدن طفلکی پسرش سرطان خون داره فرداجواب آزمایشاش میادکه بگن بدخیمه وبه مغزاستخون سرایت کرده یانه.دعاکنیدخوش خیم باشه واین بچه بااین همه دردشیمی درمانی و...که میخادبکشه خوب بشه الان محک تهران بستریه😢😢😢

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به آبروی حضرت ابوالفضل شفا بده بچه رو. الهی که هیچ  پدر و مادری بچه مریض نداشته باشن

انشالله ممنون عزیزم

وای عزیزم چقدر سخت😢😢😢

ان شاالله که حصرت رقیه شفاشونو بده.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
وای عزیزم چقدر سخت😢😢😢 ان شاالله که حصرت رقیه شفاشونو بده. اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فر ...

خیلی بیچاره دخترعموم داغونه

امروز روز شهادت حضرت رقیه  است به حق حضرت رقیه خدا شفا بده

خدایاانشالله که بادستای کوچولوش گره بازکنه😢😢😢

بلا ازش دور باشه و انشاالله خدا شفاش میده.فقط بهشون بگو در کنار دارو و شیمی درمانی حتما به یه پزشک طب سنتی ماهر مراجعه کنن و داروی گیاهی هم مصرف کنن خیلی تاثیر داره.یکی از اقوام همسرم بچه دوساله بود و سرطان بدخیم داشت که خداروشکر با این روش بهبود پیدا کرد.الان ماشاالله ۱۱ سالشه.اگه اشتباه نکنم تهران پیش دکتر کرد افشار رفت و دارو گیاهی بهش دادن.

بلا ازش دور باشه و انشاالله خدا شفاش میده.فقط بهشون بگو در کنار دارو و شیمی درمانی حتما به یه پزشک ط ...

باشه عزیزم ممنون میگم بهشون

چقد حالشون قابل درک ،من تا وقتی مریض سرطانی تو خونمون نبود وقتی میشنیدم کسی سرطان داره براش دعا میکردم ولی به این درک ازشون نرسیده بودم الان حال دخترعمتو میفهمم. از خدا میخوام در حق فرزندش معجزه کنه.سلامتیشو به دست بیاره