2777
2789
عنوان

شماروبه خدادعاکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 19 پست
الان که داشتم تاپیک رو میخوندم صلوات می فرستادم تقدیم به خانم رقیه قسم دادم به برادرش علی اصغر و جگر ...

انشالله ممنونم انشالله خداحاجت دل شمارم بده

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹
چقد حالشون قابل درک ،من تا وقتی مریض سرطانی تو خونمون نبود وقتی میشنیدم کسی سرطان داره براش دعا میکر ...

مرسی عزیزم من خودمم کشیدم این روزاروبابای نازنینم رویازده ماهه دراثرسرطان معده ازدست دادم هنوزجیگرمون خونه این که دیگه بچه اس 5سالشه گناهش چیه طفلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم من خودمم کشیدم این روزاروبابای نازنینم رویازده ماهه دراثرسرطان معده ازدست دادم هنوزجیگرمو ...

خدا پدر بزرگوارتونو قرین رحمت کنه جایگاه ابدیش بهشت باشه عزیزم.بابای منم یکسال سرطان مغز داره خیلی زجر میکشه داغون شد.ان شاء الله که خوب میشن پسر گل دخترعموتون امید به لطف و بزرگی خدا

خدا پدر بزرگوارتونو قرین رحمت کنه جایگاه ابدیش بهشت باشه عزیزم.بابای منم یکسال سرطان مغز داره خیلی ز ...

قربونت برم عزیزم خدابه جسم وروح پدرتون آرامش بده انشالله که خوب میشه خیلی سخته خدابه هیچکی مریضی پدرومادرنشون نده بابای من کل فهمیدن مریضیش تارفتنش ده ماه شدبیماریش پیشرفته بوددیرفهمیدیم

قربونت برم عزیزم خدابه جسم وروح پدرتون آرامش بده انشالله که خوب میشه خیلی سخته خدابه هیچکی مریضی پدر ...

خیلی ممنونم عزیزدلم.ان شاء الله که خدا خودش نظر کنه به حال همه مریضا