2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده ديقه بعد به هوش اومدن سر پايي من دو بار انجام دادم جاهاي مختلف، سوند نداشتم 

اخه بعد به هوش اومدن ادم سرگیجه داره نمیشه پا شد رفت دستشویی 

از الان استرس دارم در کل خیلی دستشویی میرم

خدایا خودت مواظبش باش
چرا  خیلی مدت بیهوشیت کوتاهه نترس عزیزم

من چند ماه پیش عمل داشتم سه ساعت و نیم بیهوش بودم 

بعد که سوندمو در اوردن بخاطر سرم هایی که میزدن بهم دهنم سرویس شد از دستشویی رفتن 

خدایا خودت مواظبش باش
اخه بعد به هوش اومدن ادم سرگیجه داره نمیشه پا شد رفت دستشویی  از الان استرس دارم در کل خیلی دس ...

عزيزم به هوش ميايي آب ميوه ميخوري ميگن حالا يكم بشين سرحال شدي برو دستشويي اگه نتونستي خدمتكارا كمكت ميكنن 

من چند ماه پیش عمل داشتم سه ساعت و نیم بیهوش بودم  بعد که سوندمو در اوردن بخاطر سرم هایی که می ...

نه بابا  این اصن اونطوری نیس

منم سر عکس رنگی بیهوش شدم 

سر بیهوشی دو تا سرم زدن 

ولی سوند نداشتم

اذیت نشدم

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی
عزيزم به هوش ميايي آب ميوه ميخوري ميگن حالا يكم بشين سرحال شدي برو دستشويي اگه نتونستي خدمتكارا كمكت ...

بدجور استرس این قضیه رودارم 

ممنونم جوابمو دادی گلم 🌺❤️

خدایا خودت مواظبش باش
نه بابا  این اصن اونطوری نیس منم سر عکس رنگی بیهوش شدم  سر بیهوشی دو تا سرم زدن  و ...

نه نه قضیه اینه من دستشویمو نمیتونم نگه دارم 🙈🙈🙈 سرم که میزنم زود زود باید برم تخلیه کنم 

از خدامه سوند بزنم میترسم چون تازه بهوش اومدم نذارن برم دستشویی

خدایا خودت مواظبش باش