2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم نیارم؟باتجربه ها نظر بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 57 پست
وایی این ترس همیشه مثل خوره داره جونمو میخوره خیلی به بچم عادت کردن واسشون حکم پسر دیگه شونو داره.پد ...

واه

خوبه که دوسش دارن ولی هیچ بچه ای از مادر پدر خودش جدا نمیشه 

درضمن اگه بارداری بشین و بعدشم نوزاد داری خیلی سخته 

خوبه که اونا انقد بچتونو میخوان و پیششون میمونه

نکته دیگه اینکه بچه دوم که دنیا بیاد بچه اول خودش جذب خونه میشه و جای دیگه نمیمونه 

هروقتم خسته شدی و نیاز به استراحت شدی بزار بره پیششون

ولی به نظر من اینجوری اونا به هر طریقی بچه رو وابسته خودشون میکنن و بچه اونجوری تربیت میشه که اونا م ...

درسته عزیزم اینم حرفیه

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اونا کلا می‌خوان اونجا باشه نه فقط روز

همش حررررررفه

نمیتونن.....

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
پس باتوجه به شرایطتون خودتون تصمیم بگیرین  الان توانی نگهداری از یه نوزاد رو دارین؟ بچه اولتو ...

بله ممنون عزیزم از راهنماییت شاید یه دو سالم صب کنم بهتر باشه از لحاظ روحی وجسمی

تو اوضاع کرونا چجوری دکتر و اینا میری خواهر؟ یکم توضیح میدی برام؟

دکتر باماسک و الکل.البته تجربه کردم سر اولیم دکتر کارخاصی نمیکنه میرم بهداشت خلوت تره صبح زود میرم زود کارمو راه میندازن.فشار میگیرن و وزن و صدای قلب و آزمایش یا سونو لازم باشه مینویسن و دارو هم میدن.دیدم زودتر نوبتم میشه اینجا رفتم.۴ماهه متخصص نرفتم

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
دکتر باماسک و الکل.البته تجربه کردم سر اولیم دکتر کارخاصی نمیکنه میرم بهداشت خلوت تره صبح زود میرم ز ...

ممنون خواهر.انشالله ب سلامتی زایمان کنی

مادرشوهر پدر س گ من تو یه ساختمون بودیم کثافت سرما نیم متر برف وقتی مهد فقط بچه من بود که میرفت و چله تابستون که فقط بچه من بود میرفت نمیگفت بیارش پیشم

ایشالا خدا بذاره تو کاسه اش نون قلب سنگشو 

وایی این ترس همیشه مثل خوره داره جونمو میخوره خیلی به بچم عادت کردن واسشون حکم پسر دیگه شونو داره.پد ...

به خدا حق داری من خیلی سعی میکنم بچمو از اونا دور کنم ولی شوهرم متوجه میشه و بیشتر لج میکنه 

منم خیلی شوهرم اصرار داره بیاریم پسرم2سالو9ماهشه...

ولی فعلا نه بریم خونه خودمون ان شاالله امسال بعدش اقدام میکنیم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...