2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم نیارم؟باتجربه ها نظر بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 57 پست
اختلاف سنی کمتر باشه خب بهتره همسرتون کمک حالتون هستن؟ و اینکه مادرشوهرتون چی ؟ توی یه ساختمونین ک ...

مادرشوهرم بیشتر دخالت میکنه تا کمک والا تاحالا نشده من خونه نباشم‌یه شلوار بچمو بشوره

اختلاف سنی کمتر باشه خب بهتره همسرتون کمک حالتون هستن؟ و اینکه مادرشوهرتون چی ؟ توی یه ساختمونین ک ...

منم خیلی دوس دارم بچه دووم بیارم ولی میترسم چون مادرشوهرم همش میگه یه بچه ی دیگه بیارید اولی رو بفرستید طبقه ی پایین پیش ما واسش اتاقم انتخاب کردن.نمی خوام بچه ام ازم دور بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم بیشتر دخالت میکنه تا کمک والا تاحالا نشده من خونه نباشم‌یه شلوار بچمو بشوره

از کسی توقع نداشته باشیم آرامش بیشتری داریم

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
منم خیلی دوس دارم بچه دووم بیارم ولی میترسم چون مادرشوهرم همش میگه یه بچه ی دیگه بیارید اولی رو بفرس ...

دیگه اینجوریشم خوب نیست 

ولی واسه منکه همش تنهام گاهی واقعا دلم میخواد یکی پیشم باشه یساعت بچمو نگه داره تا نفس بکشم 

ولی اینکه بچه دوم بیاری بچه اولو کلا بفرستی پیش اونا که نمیشه

من بچم الان ۲سالو سه ماهشه و باردارم خونه مادرشوهرمم هستم.

دیدم دلم میخواد گفتم تاسرد نشدم سریع بیارم🤗😉

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
منم خیلی دوس دارم بچه دووم بیارم ولی میترسم چون مادرشوهرم همش میگه یه بچه ی دیگه بیارید اولی رو بفرس ...

از خداتم باشه خواهر

مطمئن باش دائم نمیتونن نگهش دارن...

ولی همین ک در روز گاهی پیش اونا باشه عالیه عالی

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
دیگه اینجوریشم خوب نیست  ولی واسه منکه همش تنهام گاهی واقعا دلم میخواد یکی پیشم باشه یساعت بچم ...

وایی این ترس همیشه مثل خوره داره جونمو میخوره خیلی به بچم عادت کردن واسشون حکم پسر دیگه شونو داره.پدرشوهرم همیشه میگه شوهرت واسه خودت نوه مونم واسه ما

من بچم الان ۲سالو سه ماهشه و باردارم خونه مادرشوهرمم هستم. دیدم دلم میخواد گفتم تاسرد نشدم سریع بیا ...

تو اوضاع کرونا

چجوری دکتر و اینا میری خواهر؟

یکم توضیح میدی برام؟

پس باتوجه به شرایطتون خودتون تصمیم بگیرین 

الان توانی نگهداری از یه نوزاد رو دارین؟

بچه اولتون از اب و گل درنیومده هنوز

دستشویی رفتن یاد گرفته یا هنوز پوشکش میکنید؟

به خودت فکر کن تا چند ماه پیش شیر میدادین به بچه ؟

حالا باردار شین بدنتون خیلی ضعیف میشه 

بهتره خودتونو تقویت کنین حدود شش هفت ماه

بزارین بچه اول از اب و گل دربیاد و یکم مستقل تر بشه 

جای خوابش جداس تو اتاق خودش میخوابه ؟ یا پیش خودتون میخوابه؟ 

اینا همه چیزاییه که ممکنه حین بارداری و نوزاد داری شما رو خسته کنه

از خداتم باشه خواهر مطمئن باش دائم نمیتونن نگهش دارن... ولی همین ک در روز گاهی پیش اونا باشه عالیه ...

ولی به نظر من اینجوری اونا به هر طریقی بچه رو وابسته خودشون میکنن و بچه اونجوری تربیت میشه که اونا میخوان

وایی این ترس همیشه مثل خوره داره جونمو میخوره خیلی به بچم عادت کردن واسشون حکم پسر دیگه شونو داره.پد ...

از محبت زیادشونه عزیزم نگران نباش

تو یه خونه زندگی میکنین؟؟

نه طبقه بالام

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.