2777
2789

مادرم کرونا گرفته من ازش مراقبت میکنم البته دکتر از رو اسکن گفت آزمایش نداده. چکار کنم که منم یه وقت نگیرم خودمم باردارم. چه غذاهایی براش بپزم یا آب‌میوه خوبه براش بگیرم بخوره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نرو پیششون. پشت در خونه بزار خودشون بردارن. بارداری و خیلی خطر داره. دوتا ماسک هم بزنید 

تو یه خونه ایم از شانسم شوهرم ماموریت منم مدتیه اینجام الان که فهمیدیم اتاقشو جدا کردیم

عزیزم من شوهرم گرفت مراقبش بودم همش بهش نوشیدنی بده ومیوه و از عطاری مرزنجوش بگیر درمانشه من خودم می ...

مرزنجوش من تا حالا ندیدم میگیرم حتما طرز استفاده اش رو لطفا میگین

عزیزم آب هویج و آب سیب طبیعی هرروز بده عالیههههه برای پاکسازیه ریه . بعدم حتما دمنوش های گرم مثل آویشن و پونه و چوب دارچین دم کن بده روزی دوفعه بخورن همینطورم آب ولرم جوشیده با لیموترش تازه و عسل روزی ۲ بار 

ظرفهاشونم جداکن حتما هم ضدعفونی کن یه قطره وایتکس بنداز داخل جامایعی خونه تا خیالت راحت بشه اسفند هم دود نکن اصلا تواین مدت ماسک هم فراموش نشه انشالله بلادور باشه

مرزنجوش من تا حالا ندیدم میگیرم حتما طرز استفاده اش رو لطفا میگین

مثل اویشن هست از عطاری بگیر بجوشون بده بهش بخوره معجزه میکنه من شوهرم را با این دارو خوب کردم که حتی دکترش تعجب کرده بود 

آب سیب و آب هویج خیلی خوبه کلا مایعات زیاد باید بخورن

هر نیم ساعت آب ولرم بخورن پونه و آویشن وزنجبیل و چوب دارچین عناب هم دم‌کنید تو فلاکس بذارید کنارشون روزی دو سه تا لیوان بخوره توش هم عسل بریزین

سوپ 

ماهیچه

بلدرچین خیلی خوبه

غذاهای با طبع سرد نخورهاب سرد نخورن

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...