2777
2789
عنوان

گرسنگي 😞

238 بازدید | 30 پست

پدر شوهرم مادر شوهرم مدام هر روز شوهرمو ميفرستن دنبال كاراشون

خيلي وقته مواد غذاييمون تموم شده

شوهرم نيست كه بره بگيره

من همينجوريش توان غذا درست كردن ندارم الانم كه مواد غذايي نداريم بتونم چيزي درست كنم

هميشه گرسنمه

نميدونم چي كار كنم

چند بار به شوهرم گفتم فلان چيز تموم شده

گفته باشه

ولي ٣ هفته بيشتره

يه وقتايي از گرسنگي فقط ميخوابم

مادر شوهرم بي خبر مياد اينجا سر ميزنه هيچي نميگه ميره

قبل بارداريم هر روز ميگفت شام بيايد خونه ما

الان دقيقا از وقتي باردارم عين ٤ ماه يه بارم نگفته

فقط به دخترش گفت زنگ بزنه بگه بريم بلال ابپز بخوريم

ازش توقع ندارم

خيرش نميرسه چرا شر ميرسونه

بزاره شوهرم بمونه خونه كمكم كنه

يه بار سرزده اومد ديد شوهرم جارو ميكشه نميدونم چي گفته به شوهرم كه شوهرم ديگه دست به هيچي نميزنه

پدر شوهرم اخلاق منو ميدونه هر بار ميگه جيزي خواستي به من بگو برات بيارم

چطوري ميتونن

به بچم چرا رحم نميكنه اين زن

مرنج و مرنجان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خودت به خودت رحم نمیکنی از بقیه انتظار نداشته باش😐 خیلی سخته پاشی بری سوپری خرید کنی؟

در ضمن شوهرتم ادب کن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
تو خودت به خودت رحم نمیکنی از بقیه انتظار نداشته باش😐 خیلی سخته پاشی بری سوپری خرید کنی؟ در ضمن شو ...

شاید پول نداره خب

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 

عزیزم یعنی اونا اینقد کار به شوهرت میدن که شوهرت وقت نمیکنه بره دوتا خرید از سوپر مارکتی بکنه ،،،،یعنی از صبح تا شب در خدمت اوناس

عزیزم خب خودت برو از سوپر مارکت دوتا خرید بکن ،،،،یا برو فروشگاه ،،،،،مکه چندماهته؟؟؟

والا من تا ماه نهم همه کارارو خودم میکردم 

یعنی چی همیشه گرسنمه !!گرسنه می‌خوابم !!یعنی برنجی ،،سیب زمینی ،،،مرغی ،ماکارونی ،،،عدسی ،،هیچییی تو خونه نداری که بخوای درست کنی !!!

اینجور باشه باید از دست شوهر بی اهمیت خودت ناراحت باشی ،،،،نه مادرشوهر ،(مادرشوهر بیچاره که خبر نداره شما هیچی تو خونه ندارین)))،،،،،وگرنه خرید یه ساعت بیشتر طول نمی‌کشه که شوهرت بخواد انجام بده 

عزیزم بنظر میاد خودتم یه کم تنبل باشیا!!!!

خودت نمیتونی بری بیرون!؟ 

نزديك خونمون به سوپره يه نونوايي

ماشين ندارم

ديسك كمر دارم

ميترسم سنگين بلند كنم تا اخر بارداري نتونم راه برم

تو اين وضعيت قرمز كرونا با چي برم

كارتي كه داده دستم در حد گوشتو اينا توش نيست

خودم پول تدارم بهم نميده

مرنج و مرنجان
عزیزم یعنی اونا اینقد کار به شوهرت میدن که شوهرت وقت نمیکنه بره دوتا خرید از سوپر مارکتی بکنه ،،،،یع ...

تنبل كه خيلي هستم

سوپر ماركتي خريد نداريم 

گوشتو مرغو ميوه اس

مرنج و مرنجان
نزديك خونمون به سوپره يه نونوايي ماشين ندارم  ديسك كمر دارم ميترسم سنگين بلند كنم تا اخر بار ...

به پدرشوهر زنگ بزن بگو خونه هیچی نداریم 

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟