2777
2789
عنوان

گرسنگي 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 30 پست
تو خودت به خودت رحم نمیکنی از بقیه انتظار نداشته باش😐 خیلی سخته پاشی بری سوپری خرید کنی؟ در ضمن شو ...

عزيزم سوپر ماركت غذا كه نميده

از سوپر ماركت چي بگيرم؟

همش دارم نونو ماست ميخورم

يا عدس پولو با ماست ميخورم

نون پنير ميخورم

مگر خونه مامانم دعوت شيم

مرنج و مرنجان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزديك خونمون به سوپره يه نونوايي ماشين ندارم  ديسك كمر دارم ميترسم سنگين بلند كنم تا اخر بار ...

پس یه گوشمالی حسابی بده بهش

اتقد بی زبون و بی دست و پا نباش لطفا

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

من تا روز آخر باداریم کلی کار می‌کردم بعدشم چون خوابگاه بودم دانشگاه میرفتم هر آخرهفته با یه چمدون میرفتم خونه برمیگشتم از طرفی همه کارامم میکردم کلا زبر و زرنگ شده بودم حتی با پای خودم رفتم بیمارستان درد نداشتم 

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 
تنبل كه خيلي هستم سوپر ماركتي خريد نداريم  گوشتو مرغو ميوه اس

عزیزم برو واسه خودت قدم بزن تا از الان سنگین نشی،،،پیاده روی برات خوبه ،،،،برو قدم بزن دوکیلو میوه هم بگیر دستت بیار !!!!

یا به شوهرت زور کن برات مرغ و گوشت رو بگیره یه روزه ،،،،،،بنظرم خودت و شوهرت مقصر هستین!!!! 

وگرنه مادرشوهر که از خونه تو خبر ندارن ببینه گرسنه میخوابی یا شام و نهار درست نمیکنی یا تو خونه هیچی ندارین ،،،که بخواد به شما ضرر برسونه !!!

به شوهرت زور کن یه ساعته باهم برین خرید یا خرید کنه خودش ،،،،اکه میخوای دلگیر سی از شوهر خودت ناراحت شو ،،،،نه اونا ،،،،

حتي هزارتومن

اسنپ فود نصب کن بعد وصلش کن به رمز دوم کارت شوهرت غذا سفارش بده منم همینکارامیکنم😋🤣🤣🤣

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
به پدرشوهر زنگ بزن بگو خونه هیچی نداریم 

گفتم

ديروز اومدن اينجا سر زده

ميوه نداشتيم بدم

گفتم شوهرم خونه نيست بريم ميوه بگيريم ببخشيد 

گفت ميگفتي بيارم

گفت نه كلا يخچال خالي شده بايد وقت خالي كنه بريم خريد

ولي امروزم نيست شوهرم

مرنج و مرنجان
عزیزم برو واسه خودت قدم بزن تا از الان سنگین نشی،،،پیاده روی برات خوبه ،،،،برو قدم بزن دوکیلو میوه ه ...

مادر شوهرم از خونه ما كاملا خبر داره

١٠ بار شوهرم بهش گفته سختشه غذا درست كنه

١٠ بار خودم گفتم

قشنگ لج كرده باهام

چرا شوهرمو پر كرده شوهرم كمكم نكنه؟

نزديك خونمون هيچييي نيست

خونمون بر اتوبانه همه مغازه ها املاك و گوشيو ايناس با يه سوپر و يه نون وايي يه ابليمو فروشي

بخوام برم تره بار بايد با اژانس برم 

مرنج و مرنجان
گفتم ديروز اومدن اينجا سر زده ميوه نداشتيم بدم گفتم شوهرم خونه نيست بريم ميوه بگيريم ببخشيد  ...

شماره یه غذا پزی سرچ کن نزدیک خونتون سفارش بده بگو کارتخوان بیارن بگو بارداری بیارن برات بالا

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 
مادر شوهرم از خونه ما كاملا خبر داره ١٠ بار شوهرم بهش گفته سختشه غذا درست كنه ١٠ بار خودم گفتم قش ...

الان نتی راحت میتونی همه چی سفارش بدیا

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 
ندارم رمز دومشو

به عنوان شارژی چیزی بگیر رمزو یا بگو دلم گوشت میخواد یکم سیاستهای زنانه

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
اول با زبون خوش ب شوهرت بگو‌ اگه جواب نداد بعد ب پدر شوهرت بگو‌ نگو چرا میاد اونجا بگو هیچی نداریم م ...

ديشب خونه مامانم دعوت بوديم

شوهرمو فرستاده بودن قفسه هاي انباريشونو بزنه

ساعت ٨:٣٠ شد گفتم نيومد مادرشوهرم ميدونست ما دعوتيم از دو روز قبل جلوي خودمم شوهرم بهش گفت مامان بايد زود برم

حالا مادر شوهرم به من ميگه كارش خيلي مونده تموم شه تا ١٠ اينا طول ميكشه

گفتم خودش گفت ٨ مياد وسط كارم باشه

گفت نه بااابااا خيلييي مونده با خنده ميگفت

رفتم پايين ديدم مامانش وايساده داره ميگه اينارو همه رو بزن تموم شد برو 

حالا شوهرم هي ميگفت خسته شدم بقيه اشرو بعذا ميزنم

اون ميگفت نهههه نههههه تموم كن بعد برو!!!!!

من به اينا چيزي دارم بگم!!!؟؟؟

مرنج و مرنجان