2777
2789
عنوان

طلا دلار ماشين بورس

273 بازدید | 16 پست

بچه ها 

طلا و دلار ميگن اومد پايين درسته؟

بنظرتون ماشينم مياد پايين؟قصد خريد دارم ماشيني كه ميخام يهو رفت شانس ماس

بورس بنظرم تا يكي دو هفته ديگه برميگرده تمام علائم برگشتو داره تا ببيني حقوقي ها دست از نوسان گيري برميدارن

امروز خودرو خوب خريد زدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا کنه بورس برگرده تا خرخره تو ضررم😞

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

عزیزان دلم خواهش میکنم دلار نخریم واسه سرمایه گزاری در واقع داریم بنزینومیریزیم به اتیشی ک دولت ب زندگی مون زده....

جدای از اینها دلار میگن ی افت قیمت خواهد داشت

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

طلا که ۱۲۳۰ هست و احتمال زیاد تا ۱/۵۰۰ هم بره

دلار تا ۳۰ تومن هم جا داره بره اگه انتخابات ترامپ برنده بشه

ماشین هم که عمرا خودروسازان محترم اجازه بدن بعلاوه که لطفشون به مجلسی ها هم رسیده

بورس احتمال داره بهتر بشه

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

هیچ کس نمیتونه پیش بینی کنه چی گرون میشه چی ارزون میشه، مگه اون موقع که میخواست گرون بشه کسی تونست پیش بینی کنه، به تجربه ۲۰ ساله من هیچوقت خونه زمین مغازه باغ ارزون نمیشه بیشترین برد و داره ، هر چی احتیاج داری بخر ، طلا نداری یکم طلا بخر ، ماشین نداری بخر