2777
2789

من الان 75کیلو هستم .و باید ده تا کم‌کنم.منتها از بس داروهای لاغری خوردم رژیم گرفتم و ،،،،دیکه بدنم یک کیلو هم کم نمیکنه.دو سال پیش 65بودم.هرچی کم میخورم تحرک دارم انگار نه انگار.دکتر تغذیه هم رفتم رژیم هاشون سخته و نهایت دو سه کیلو کم میشم.بعد دوباره برمیگرده وزنم.چه خاکی تو این سر بریزم من حالم از خودم بهم میخوره 

بدن آدم مثل قطاره . اگر الآن ترمز کنی درجا ترمز نمیکنه . ۱ کیلومتر جلوتر تازه قطار می ایسته . بعدش باید دنده عقب بری که اونم تا سرعت بگیره طول میکشه . فعلا تو مرحله ای هستی که ترمز چاق شدن رو کشیدی . مرحله بعدی تازه باید وزن کم کنی که اونم سریع اتفاق نمیوفته . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ب بدنت شوک‌بدی فست بگیر ورزش کن

و یه مدت اصلا اهمیت نده ک چن کیلویی استرس و ترشح هورمون کورتیزول نمیزاره لاغربشی

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
فست چجوری ه

شما از ساعت ۸ شب تا ۸ صبح چیزی نمیخوری 

بجز اب و قهوه ساده بدون شکر

و فست رو با پروتیین باز میکنی

آب زیادمیخوری و پیاده رویم داری

سرچ کن بهتر بفهمی

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯