جوجههههه مدیر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6167 عنوان موهای زائد | مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 114 پست خانما بغیر از لیزر چی برا از بین بردن موهای زائد بگینیه مرطوب کننده و یه اسپری خوب هم بهم معرفی کنید ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚 1399/07/01 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجههههه مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6167 حتمن پشمالویی موها بدنم ضخیم شده وگرنه پشمالو نیستم ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
سیندرلا00 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 10611 موبر گاهی ژیلت خسته شدم یکسره... وای گلم ببخشید اونجات رو تیره نمیکنه ژیلت
یاسی_ام عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 6320 موها بدنم ضخیم شده وگرنه پشمالو نیستم موبر بزار از اون بودارها ۳ یا ۴ بار بزنی نازک میشن رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣
2000sepideh عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 2763 ماا که اصلا اینکارو نکردیم راحت میتونیم بزنیم، یکی دوبار اول سخته بعد آسون میشه فقط ماهی ی بار لازم میشه استفاده کنیداز ساق پا و دست و جاهایی که دسترسی دارید شروع کنید که راحت باشه براتون
جوجههههه مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6167 یه لیوان متوسط برداریه لیوان شکربایه لیوان آب بایک چهارم همون لیوان آبلیموبریزتوقابلمه هم بزن بزاررو ... وقتی موادو ریختم روی بدنم بعداز چند دقیقه بکشم ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
2000sepideh عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 2763 درد داره ؟ من دیگه عادت کردم اما برا بار اول درد دارهاون لحظه فقط به این فکر میکنم از موندن تو حموم سه ساعت راحت میشم نیازی ندارم هر روز بزنم
سیندرلا00 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 10611 من دیگه عادت کردم اما برا بار اول درد داره اون لحظه فقط به این فکر میکنم از موندن تو حموم سه ساعت ر ... بعد چند وقت سبز میشن
جوجههههه مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6167 موم رو میزارم تو یه ظرف آب رو گاز تا نرم شه بعد یه لایه نازک ازش میزنم رو پد مخصوص در جهت رویش مو و ... چه مارکی میخریخودش پد داره یا نه وقتی استفاده کردیم تا چند وقت بدن تمیزه ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
2000sepideh عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 2763 بعد چند وقت سبز میشن بعد پونزدع روز نیش میزنه کم بعد سی روز درمیاد کامل
موفنگی عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 2214 همون مواد رو با دست گوششو بلند کنم بکشم محکم، یا پارجه بزارم روش نه اصلااحتیاجی به پارچه نیس این مدل موم موم عربی میگن بادست قشنگ میتونی بکشی خدایابه امیدخودت نه بنده های بی خودت😍
جوجههههه مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6167 چه خوبه وقتی استفاده میکنی تا چند روز بدن تمیزه ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
2000sepideh عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 2763 چه مارکی میخری خودش پد داره یا نه وقتی استفاده کردیم تا چند وقت بدن تمیزه من مارک فیروزه میگیرم پونزدع روز بعد نیش کوچولو میزنه سی روز بعد کامل در میادالبته اون نیش هارو من چون بدنم سفید هست میبینم شما اگه پوستت تیره باشه مشخص نیست زیاد
سیندرلا00 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 10611 من مارک فیروزه میگیرم پونزدع روز بعد نیش کوچولو میزنه سی روز بعد کامل در میاد البته اون نیش ... خوبه بعد 15 روز چند بار استفاده کنی نازک میشن ؟