2777
2789
عنوان

موهای زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 114 پست
حتمن پشمالویی

موها بدنم ضخیم شده وگرنه پشمالو نیستم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماا که اصلا اینکارو نکردیم راحت میتونیم بزنیم،

یکی دوبار اول سخته بعد آسون میشه 

فقط ماهی ی بار لازم میشه استفاده کنید

از ساق پا و دست و جاهایی که دسترسی دارید شروع کنید که راحت باشه براتون

یه لیوان متوسط برداریه لیوان شکربایه لیوان آب بایک چهارم همون لیوان آبلیموبریزتوقابلمه هم بزن بزاررو ...

وقتی موادو ریختم روی بدنم بعداز چند دقیقه  بکشم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
موم رو می‌زارم تو یه ظرف آب رو گاز تا نرم شه بعد یه لایه نازک ازش میزنم رو پد مخصوص در جهت رویش مو و ...

چه مارکی میخری

خودش پد داره یا نه وقتی استفاده کردیم تا چند وقت بدن تمیزه

همون مواد رو با دست گوششو بلند کنم بکشم محکم، یا پارجه بزارم روش

نه اصلااحتیاجی به پارچه نیس این مدل موم موم عربی میگن بادست قشنگ میتونی بکشی

خدایابه امیدخودت نه بنده های بی خودت😍

چه خوبه وقتی استفاده میکنی تا چند روز بدن تمیزه 

چه مارکی میخری خودش پد داره یا نه وقتی استفاده کردیم تا چند وقت بدن تمیزه

من مارک فیروزه میگیرم 

پونزدع روز بعد نیش کوچولو میزنه سی روز بعد کامل در میاد

البته اون نیش هارو من چون بدنم سفید هست میبینم شما اگه پوستت تیره باشه مشخص نیست زیاد